Of zoek je naar?

Toner refurbished HP Q5952A - OWA

X
Toner refurbished HP Q5952A - OWA
€ 184,00
 excl. BTW
€ 222,64 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A932926

Beschrijving

  • Toner refurbished voor HP laserprinter.Merkverbruiksartikel (OEM) verzameld na eerste gebruik en refurbished in zijn oorspronkelijke vorm.
  • Gesorteerd, gedemonteerd, gereinigd, versleten onderdelen vervangen, opnieuw gevuld en getest om opnieuw op de markt te worden gebracht.
Kleur cartridge : Geel

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product heeft het NF Environnement-label. Dit garandeert dat bij de productie van dit product rekening is gehouden met milieuaspecten gedurende de hele levenscyclus (levensduur, energie, water, afval, chemische stoffen, enz.), overeenkomstig het in dit label vastgestelde productdossier.
Dit product heeft het Nordic Swan-certificaat. Dit heeft als doel een aanzienlijke vermindering van impact op het milieu te garanderen door middel van criteria die rekening houden met alle fasen van de levenscyclus van het product, conform de specificaties die door dit label zijn gedefinieerd.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Merk Owa
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Printer merk HP
Inkt kleur Geel
Capaciteit (aantal bladen) 10000
Type nr. HP Q5952A
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Gereviseerd product ja
Gerecycled product (%) 98.66206897 %
Capaciteit (aantal bladen) 10000p
Verbruiksartikelen voor printertype Laser
Eco-label - Nordic Swan ja
Recyclebaar product Ja - 100%
NF Milieu nee

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.