EEN WERKOMGEVING MET MEER AUTONOMIE EN FLEXIBILITEIT

Of je nu op kantoor een vaste of flexibele werkplek hebt, thuiswerkt of op een externe locatie je werkzaamheden uitvoert; Manutan heeft dé oplossing voor flexibel werken. Het creëren van flexplekken, oftewel faciliteren van flexibele werkplekken in een omgeving waar een vaste werkplek ontbreekt, is de laatste tijd in een stroomversnelling geraakt.

Bekijk alle producten

Samenwerken

Werken vanaf een flexplek en toch intensief samenwerken met je directe collega's? Geen probleem! Communicatiemiddelen zijn hierbij heel belangrijk. Hieronder vind je essentiële producten die samenwerken mogelijk maken.

Hoe help je als manager de stress bij je thuiswerkende team te verlichten?

Om ervoor te zorgen dat je thuiswerkende medewerkers zich goed voelen, moet je als manager over een aantal belangrijke vaardigheden beschikken.

LEES MEER

Thuiswerken

Vandaag de dag kun je veel werkzaamheden vanuit huis uitvoeren. Een efficiënt thuiskantoor is heel eenvoudig te realiseren. Naast een goede stoel een prettige verlichting, heb je ook baat bij onderstaande artikelen:

Ergonomisch thuiswerken: wat heb je nodig?

Ook als je thuiswerkt, zijn een goede zithouding en ergonomische werkomgeving belangrijk. Ontdek hier welke accessoires je daarbij helpen.

LEES MEER

Ergonomie

Ergonomie is een belangrijk onderdeel om je werk prettiger, gezonder en makkelijker te maken. Bekijk hieronder de producten die je helpen de juiste werkhouding te vinden.

6 tips voor de perfecte zithouding, ook bij thuiswerk!

We zitten massaal achter ons bureau, op kantoor of thuis. Wil jij lekker zitten? Lees onze tips voor een betere zithouding.

LEES MEER

Neem contact op

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte thuiswerkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt. Gebruik onze Chat of vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Contactformulier

Neem contact met ons op via:

Bekijk onze diensten