MANUTAN FLEX OFFICE

Alles voor iedere werkplek: op kantoor, thuis en flexplek!

Of je nu thuiswerkt, op kantoor een vaste of flexibele werkplek hebt, of op een externe locatie je werkzaamheden uitvoert; Manutan heeft altijd dé oplossing voor flexibel werken.

In de huidige maatschappij wordt er steeds meer beroep gedaan op de flexibiliteit van organisaties en al haar werknemers. Manutan helpt organisaties in het vinden van een oplossing voor het flexibel werken. De nieuwe service biedt organisaties hulp bij het faciliteren en inrichten van werkplekken op kantoor, thuis of in een flex-ruimte. Weet je al hoe de perfecte werkplek eruit ziet, ga direct naar de producten. Heb je nog extra advies nodig, neem contact met op met onze specialisten.

ic_sur_mesure_32px

Altijd en overal een volledige werkplek op maat

Expertise en persoonlijk advies

ic_devis_32px

De oplossing voor jouw (flexibele) werkplek(ken)

Een uitgebreid assortiment dat aansluit bij elke behoefte

Welke mogelijkheden zijn er?

Kantoor

Een volledige kantoor inrichting: maak een keus uit ons uitgebreide assortiment. Van stoel tot scheidingswand.
MEER INFO

Thuis

Thuiswerken en toch een ergonomische inrichting met alle gemakken van het kantoor. Van headset tot bureau.
MEER INFO

Flexplek

Het faciliteren van flexibele werkplekken in een omgeving waar een vaste werkplek ontbreekt. Voor iedereen toegankelijk en veilig.
MEER INFO

Neem contact op

WHITEPAPER: HYBRIDE WERKEN

Wat zijn de voordelen en hoe pak je het succesvol aan? Lees meer over de oplossingen voor hybride werken.

BEKIJK WHITEPAPER

Projecten

Bij Manutan is het ontzorgen van klanten één van de belangrijkste aspecten van de algehele service. Bij het inrichten van de perfecte werkplek komt meer kijken dan alleen het bestellen van losse producten voor op kantoor, thuis of hybride werken. Naast het uitgebreide productaanbod bieden we daarom aanvullende services waarmee we totale ontzorging kunnen garanderen. Dit doen we samen met gespecialiseerde partners. Denk aan alternatieve financieringsmogelijkheden, maar ook installatie en montage bij particuliere adressen.

Ergonomie

Ergonomie is een belangrijk onderdeel om je werk prettiger, gezonder en makkelijker te maken. Bekijk hieronder de producten die je helpen de juiste werkhouding te vinden.

Meer informatie?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte thuiswerkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt. Maak hieronder een keuze hoe je in contact met onze specialisten wilt komen:

Contactformulier

  • Should be Empty:

Neem contact met ons op via:

Bekijk onze diensten