Hygiëne

Of het nu gaat om een klein kantoortje aan huis, een grote werkplaats op de bouw of een enorm kantoorpand; het is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de hygiëne.

Uitgelichte categorieën

Alle categorieën: Hygiëne

Blogs

Kies voor een hygiënische werkplek

Of het nu gaat om een klein kantoortje aan huis, een grote werkplaats op de bouw of een enorm kantoorpand; het is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de hygiëne. Een schone werkplaats en een schoon kantoor geven jouw bedrijf een professioneel uiterlijk en daarnaast werkt een zuivere werkplek ook motiverend. Iedereen werkt immers net dat beetje harder in een schone werkplek dan in een stoffig pand waar al weken niet is schoongemaakt. In het assortiment van Manutan vind je alles om jouw kantoor of werkplaats goed schoon te maken en te houden. Van handige onderhoudsproducten tot geavanceerde reinigingsmachines en schoonmaakwagens. Laat je inspireren door het aanbod en zorg voor een kraakheldere werkplek. Bestel je vandaag voor 16.00 uur? Dan wordt jouw bestelling morgen bij je afgeleverd!

Goed omgaan met bedrijfsafval

Goed afvalbeheer is erg belangrijk binnen een bedrijf. In een kantoor en zeker op een werkplaats wordt per dag veel meer afval geproduceerd dan je wellicht denkt en daarom is het slim om hier faciliteiten voor te creëren zodat al het afval efficiënt en snel wordt opgeruimd. Zo is het afval meteen buiten beeld en dat draagt weer bij aan het uiteindelijke doel: een schone en geordende werkplek.

Wordt er veel met levensmiddelen gewerkt en moet er een extra scherp oog op eventuele bacteriën worden gehouden? Dan is het slim om de HACCP-voorwaarden goed in de gaten te houden. Het assortiment van Manutan biedt je wat dat betreft veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan speciale afvalbakken voor voedingsmiddelen, schoonmaakdoekjes en nog veel meer. De productinfo laat je in één oogopslag zien of het artikel is ontwikkeld voor HACCP-doeleinden.

Ben je van plan om het afvalbeheer binnen jouw bedrijf te gaan optimaliseren? Dan is het goed om te weten dat Manutan een enorm assortiment voor je in petto heeft waar je alles kunt vinden om dit te realiseren. Heb je weinig tot geen ervaring met het verwerken van afval? Geen probleem! We helpen je graag. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel mensen afval produceren en hoeveel afvalbakken en containers je nodig hebt om alles op te vangen. Zorg ervoor dat de afvalbakken niet om 12.00 uur al uitpuilen, maar dat het einde van de dag wordt gehaald zonder dat alles op de grond belandt.

Heb je afvalbakken met verschillende vakken nodig omdat je je afval gaat recyclen? Wat is de ideale maat van containers en afvalbakken voor jouw doel? Komen de afvalbakken binnen of buiten te staan en moeten ze tegen een stootje kunnen? Tijdens het beantwoorden van deze vragen en het verder in kaart brengen van jouw wensen kom je uit bij de perfecte producten voor jouw werkplek. Tip: vergeet ook het toiletpapier en tissues niet. Het kan sneller gaan met de voorraad dan je denkt!

Zeep en handdoeken voor bedrijven

Hygiëne is goed voor de professionele uitstraling van je bedrijf én voor de gezondheid van alle medewerkers. Zorg daarom voor voldoende sanitaire voorzieningen zodat iedereen van tijd tot tijd zijn of haar handen en gezicht kan wassen. Het wassen van de handen is cruciaal bij het voorkomen of verspreiden van bacteriën en helpt dus om ziekteverzuim te voorkomen, zéker in de speciale tijd waarin we momenteel leven met z’n allen. Zeker in een bedrijf waar gewerkt wordt met materialen waar je vuil van wordt is dat erg belangrijk. In het assortiment van Manutan vind je alles om jouw bedrijf volledig uit te rusten met alles op het gebied van zeep en sanitair.
Bekijk de verschillende producten eens en ontdek dat er op dit gebied veel mogelijk. Van makkelijk schoon te maken zeepdispensers en zeep in handige grote verpakkingen tot complete desinfectiezuilen. Kortom, Manutan biedt je alle op het gebied van sanitair zodat iedereen op elk moment van de dag schoon voor de dag komt. Tip: bekijk de verschillende opties op het gebied van handdoeken. Ze zijn er in alle soorten en maten.

Industrieel reinigen met de producten van Manutan

Heb je schoonmaakspullen nodig voor de écht lastige klusjes zoals het schoonmaken van oppervlakken die in aanraking zijn gekomen met olie, vetten lak of kit? Dan heb je daar speciale industriële reinigingsproducten voor nodig en laat Manutan die nu net voor je in petto hebben! Industrieel reinigen is aan te raden als er veel gewerkt wordt met (vloei)stoffen die je niet ‘even’ wegwerkt met een gewone tissue of handdoek.
Als je dit wel doet is de kans groot dat je het oppervlak niet volledig schoon krijgt en na verloop van tijd wordt het dan alleen maar viezer en viezer. Gelukkig heeft Manutan alles in huis om dit klusje te klaren. Wandel online eens rustig door het assortiment heen en ontdek de mogelijkheden. Voor letterlijke elke schoonmaakklus vind je de oplossing. Tip: kijk ook eens naar de producten van Manutan EXPERT. Voordelig en kwalitatief indrukwekkend!

Waarom Manutan?

Scherpe prijzen, makkelijk producten vergelijken en een enorm assortiment waarin datgene wat je zoekt áltijd te vinden is. Manutan heeft het allemaal. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan snelheid en service. Ben jij van plan om de hygiëne op jouw kantoor aan te pakken? Bestel dan voor 16.00 uur, dan heb je alles morgen al in huis? En wist je dat je 30 dagen de mogelijkheid hebt om alles terug te sturen? Het aankoopbedrag storten we dan terug op je rekening. Daarnaast heb je op alle producten minimaal 3 jaar garantie!