Jouw nieuwe schoonmaakgewoontes

Het is onmogelijk om je werkplek goed schoon te maken zonder producten van hoge kwaliteit om te helpen bij deze taak. Maar waar let je op? Efficiëntie, veiligheid, prijs, gebruiksgemak of...

Naast hygiëne zijn de juiste schoonmaakartikelen ook van groot belang voor de duurzaamheid van je machines en de algemene veiligheid.

Naast schoonmaakmiddel of poetsdoeken, denk je bij schoonmaakproducten natuurlijk aan jouw ecologische voetafdruk. Tegenwoordig zijn ecologisch verantwoorde hygiëneproducten essentieel, omdat ze niet alleen inspelen op de MVO-strategie van het bedrijf, maar ook jouw werkplek en het welzijn van hun werknemers beschermen.​ Hoe moet je met al deze opties, ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten kiezen en tegelijkertijd kosten beheersen? Manutan helpt je graag!

Schoonmaak leaflet

Ontdek onze folder

Met alle producten die jou helpen op weg naar jouw nieuwe schoonmaakgewoontes

Bekijk onze folder hier

Groene schoonmaak

Manutan heeft een uitgebreid assortiment ecologisch verantwoorde producten, met onder andere een grote keuze aan schoonmaakartikelen. Zo helpen we jou naar meer "verantwoorde" schoonmaakgewoontes. Dit doen we door middel van milieuvriendelijke en lokale producten, in samenwerking met een netwerk van verantwoordelijke leveranciers. Vind jouw schoonmaakgewoontes opnieuw uit, en maak dus wat ruimte voor efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

Schoon met Manutan EXPERT

Bij Manutan hebben we een uitgebreide expertise in verschillende productgroepen. Vanuit onze expertise zijn de Manutan EXPERT producten ontwikkeld. Een uitgebreid assortiment producten voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ook schoonmaakartikelen zijn breed vertegenwoordigd binnen Manutan EXPERT. Dus wil jij een kwalitatieve maar voordelige oplossing waarbij je ook nog eens milieuverantwoordelijk bezig bent. Kies voor Manutan EXPERT.

Binnen schoonmaak

Bij het schoonmaken van binnenruimten focussen mensen zich vaak op de probleemzones waar het oog op valt. Echter is de beste aanpak om te kiezen voor en grondige en weldoordachte schoonmaak. Manutan helpt je graag met een uitgebreid assortiment producten waarmee jij elk hoekje, randje, vlekje en stofje meepakt. Zo weet je zeker dat al jouw collega’s kunnen werken in een schone en veilige werkomgeving.

Buiten schoonmaak

Het buitenterrein is vaak het eerste dat mensen zien van een bedrijf. Zorg dus altijd voor een schone en goed bijgehouden omgeving. Daarbij zorgt een terrein dat goed is onderhouden voor een prettige en veilige werkomgeving en draagt bij aan het werkgeluk van je collega’s. Manutan helpt je graag aan een schoon en hygiënisch buitenterrein waar iedereen van kan genieten. Zo draagt jouw gehele terrein bij aan een beter bedrijfsklimaat.

Persoonlijke hygiëne

Een schone werkplek begint natuurlijk bij je eigen hygiëne. Persoonlijk hygiëne is een belangrijk aspect op iedere werkplek. Naast dat het de verspreiding van bacteriën en virussen tegengaat. Is een gebrek aan persoonlijk hygiëne ook één van de grootste irritatiefactoren onder collega’s. Zorg dus met de juiste producten dat al jouw collega’s hygiënisch, veilig en vooral tevreden kunnen werken. Dat is wel zo fijn voor iedereen!

Schoon & veilig

Een schone werkplek is een veilige werkplek. Door het goed onderhouden van je werkplek, machines en gereedschap, garandeer je de veiligheid van je medewerkers. Een periodieke grote schoonmaak zorgt voor duurzaamheid en draagt ook nog bij aan de levensduur van bijvoorbeeld je machines. En duurzame machines zorgen voor meer financiële zekerheid en continuïteit van je werkzaamheden.

Voorkom vuil op je werkplek

Genezen is beter dan voorkomen, dat is eigenlijk bij vuil en schoonmaken hetzelfde. Alle viezigheid en rommel die voorkomen kan worden, ligt later niet meer in de weg. Wanneer je jouw werkplek consistent schoonhoudt, zorgt dit voor efficiënter en productiever werk. En daarnaast is het bewezen dat een schone werkplek, zorgt voor tevreden en gemotiveerd personeel.