Offerte aanvragen

Offerte op maat, snel en efficiënt

Offerte

Je zoekt net iets anders, of net iets meer?

Zoek je iets speciaals? (Klap)tafels en (klap)stoelen voor een examenlocatie bijvoorbeeld? Of heb je extra flexwerkplekken nodig voor tijdelijke krachten? Wil je profiteren van een aantrekkelijke volumekorting?

Of zoek je speciale artikelen buiten ons bestaande assortiment? Stuk voor stuk redenen om snel een offerte aan te vragen bij Manutan voor het juiste aanbod en de beste oplossing!

Online of telefonisch

Offerte binnen 2 werkdagen

Vanuit internationaal netwerk

Deskundig advies

Online offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

Plaats eerst de gewenste artikelen in jouw winkelwagen. Klik op "Offerteaanvraag" onder de groene knop. Op de offertepagina kan je specifieke wensen of extra informatie meegeven.

Controleer uw gegevens. Klik op "Bevestigen" en de aanvraag wordt direct naar ons verstuurd. Wilt u uw lopende offerteaanvragen bekijken? Klik dan op "Mijn offertes"

U vindt daar de meest recente offerteaanvragen direct terug. Wanneer wij u een offerte hebben gestuurd, vindt u onder "Mijn offertes" een knop "Omzetten in een bestelling". Zo kunt u heel eenvoudig en snel de offerte bevestigen en zorgen wij voor een zo snel mogelijke levering.

Offerte aanvraag
illu-ref

Begin direct met het samenstellen van jouw offerte

We hebben meer dan 200.000 kwaliteitsproducten voor jou