Ons nieuwe merk

Producten die al jouw kwaliteiten weerspiegelen.

Des équipements qui répondent à toutes vos exigences de qualité

Manutan EXPERT biedt kwaliteitsproducten om aan de behoeften van iedere professional te voldoen. Het beste, voor een eerlijke prijs, met duurzame producten ontworpen om jarenlang mee te gaan, en steeds vaker vervaardigd in Europa. Wij werken dagelijks aan het nog milieuvriendelijker maken van onze producten, zodat de impact op het milieu en de samenleving beperkt blijft.

leaflet

Ontdek onze digitale catalogus met een speciale Manutan Expert selectie!

Bekijk de catalogus

Ontdek Manutan EXPERT om jouw magazijn in te richten

Onze Manutan Expert producten zijn speciaal ontworpen op de behoeftes van jouw magazijn en werkplaats. Ontdek het verschil in kwaliteit, keuze en eerlijke prijzen met Manutan EXPERT

Ontdek onze kantoorcollectie met Manutan EXPERT

Met genoegen stellen wij onze Manutan EXPERT-producten voor om jouw kantoor uit te rusten. Ga op reis om jouw kantoor te transformeren in een centrum van comfort en efficiëntie.

Ga voor een efficiënt afvalbeheer met Manutan EXPERT

Manutan EXPERT zet een nieuwe standaard voor afvalbeheer. Ieder product in ons assortiment is ontworpen voor uitzonderlijke duurzaamheid, zodat het voldoet aan de eisen voor een efficiënte afvalverwerking en een duurzame toekomst.

Ontdek ons verantwoorde Manutan EXPERT aanbod

Bij Manutan streven we ernaar producten aan te bieden die een positieve impact hebben. Wanneer je gebruik maakt van onze producten, ondersteun je een duurzame visie voor de toekomst.

Creëer buitenruimtes voor jouw team met Manutan EXPERT

Bij Manutan begrijpen we dat jouw buitenterrein het eerste visitekaartje van je bedrijf is. Ga daarom voor een opgeruimd, veilig en efficiënt terrein. Ontdek ons assortiment van comfortabele zitmeubelen tot fietsenhok voor buiten. Perfect voor het creëren van uitnodigende ruimtes waar het team kan ontspannen, samenwerken en opladen tijdens de mooie dagen. Maar zelfs bij lichte regen blijven ze beschermd.