Of zoek je naar?

Toner refurbished HP 507A Geel - OWA

X
Toner refurbished HP 507A Geel - OWA
€ 121,50
 excl. BTW
€ 147,02 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A886267

Beschrijving

  • Standaard gele toner voor laserprinter.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product heeft het NF Environnement-label. Dit garandeert dat bij de productie van dit product rekening is gehouden met milieuaspecten gedurende de hele levenscyclus (levensduur, energie, water, afval, chemische stoffen, enz.), overeenkomstig het in dit label vastgestelde productdossier.
Dit product heeft het Nordic Swan-certificaat. Dit heeft als doel een aanzienlijke vermindering van impact op het milieu te garanderen door middel van criteria die rekening houden met alle fasen van de levenscyclus van het product, conform de specificaties die door dit label zijn gedefinieerd.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voorzien van het NF-label, waarmee wordt gegarandeerd dat het product voldoet aan de veiligheids- en/of kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld in het desbetreffende certificeringscertificaat.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Toner refurbished HP 507A Geel, Capaciteit (aantal bladen): 6000, Printer merk: HP
Merk Owa
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Printer merk HP
Inkt kleur Geel
Capaciteit (aantal bladen) 6000
Type nr. K15540OW
Aantal stuks 1
Gereviseerd product ja
NF Milieu nee
Gerecyclede verpakkingen (%) 95 %
Gerecycled product (%) 85 %
Eco-label - Nordic Swan ja
Verbruiksartikelen voor printertype Laser
NF nee

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.