Toner standaard capaciteit geschikt voor HP 05A zwart - OWA

X
Toner standaard capaciteit geschikt voor HP 05A zwart - OWA
€ 57,25 excl. BTW
€ 69,27 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A813076

Beschrijving

  • Cartridge refurbished: voor een lagere prijs en minder milieu-impact.
  • Standaard afdrukkwaliteit.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product heeft het NF Environnement-label. Dit garandeert dat bij de productie van dit product rekening is gehouden met milieuaspecten gedurende de hele levenscyclus (levensduur, energie, water, afval, chemische stoffen, enz.), overeenkomstig het in dit label vastgestelde productdossier.
Dit product heeft het Nordic Swan-certificaat. Dit heeft als doel een aanzienlijke vermindering van impact op het milieu te garanderen door middel van criteria die rekening houden met alle fasen van de levenscyclus van het product, conform de specificaties die door dit label zijn gedefinieerd.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Toner standaard capaciteit geschikt voor HP 05A zwart, Capaciteit (aantal bladen): 2300, Printer merk: HP
Merk Owa
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Printer merk HP
Inkt kleur Zwart
Capaciteit (aantal bladen) 2300
Type nr. CE505A
Verbruiksartikelen voor printertype Laser
Model Geschikt voor HP 05A BLACK
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Eco-label - Nordic Swan ja
Gereviseerd product ja
Recyclebaar product Ja - 100%
Gerecyclede verpakkingen (%) 95 %
Type Toner
Selectie telewerken ja
Gerecycled product (%) 90 %
NF Milieu nee

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.