Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Hoofdtelefoon Binaural met Flex ruisonderdrukking microfoon DACOMEX

X
Hoofdtelefoon Binaural met Flex ruisonderdrukking microfoon DACOMEX
€ 65,50 excl. BTW

Inclusief € 0.25 Recupel

€ 79,26 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A501965

Beschrijving

  • Stereo hoofdtelefoon voor professioneel gebruik in callcenters ('4 uur/dag) De Dacomex PERLE headset is voorzien van een flexibele microfoonarm met een dubbel ruisonderdrukkingssysteem en een geïntegreerde antistatische bescherming die extreme gevoeligheid en hoge geluidskwaliteit garandeert, zelfs in lawaaierige omgevingen.
  • De microfoonarm kan 330° worden gedraaid om te kiezen aan welke kant u de microfoon wilt plaatsen, en de hoofdband is flexibel en afgewerkt met een comfortabele antislip.
  • De oortelefoons voldoen aan de internationale norm voor gehoorbescherming en bieden een voortreffelijk helder geluid, en zijn bekleed met zachte kunstleren kussentjes om het comfort van de gebruiker te verhogen.
  • De DACOMEX PERLE headset wordt geleverd met een RJ9-aansluitsnoer om hem aan te sluiten op de plek van de traditionele hoofdtelefoon of op de headset-poort van de telefoon.
  • Geen extra kabels nodig om operationeel te zijn.
  • Dit snoer is voorzien van de Quick Disconnect functie die het m
  • Ideaal voor telewerken

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Hoofdtelefoon Binaural met Flex ruisonderdrukking microfoon DACOMEX, Selectie telewerken: ja
Merk Dacomex
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Type Helm
Type nr. 292013
Selectie telewerken ja

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.