Sluitlipslot - kernlengte 13 mm

Artikelnummer : Selecteer model
X
Sluitlipslot - kernlengte 13 mm
Vanaf
€ 6,99 excl. BTW
€ 8,46 incl. BTW
Per stuk

Beschrijving

  • Beschikbaar in 3 combinatietypes: - genormaliseerde combinaties beschikbaar voor elektrische sloten: E405, E455, 1242E, 2433A, - uniek (gelijksluitend),- gevarieerde combinatie (ook geschikt voor bepaalde brievenbussen). Geleverd met platte sluitlip dikte 3,5 mm, lengte 50 mm en 2 sleutels.
Voor sommige brievenbussen kan een gevarieerd combinatieslot voldoen. Vergeet niet het benodigde assortiment aan sluitlippen te bestellen.
Geleverd met platte sluitlip, dikte 3,5 mm, lengte 50 mm en 2 sleutels voor het type gevarieerde combinatie.
  • 3 jaar

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Sluitlipslot - kernlengte 13 mm
Merk Eurolocks
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Frame lengte (mm) 13 mm
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
Klantgarantie 3 jaar
Gerecyclede verpakkingen (%) 55 %
Recyclebaar product Ja - 100%
Gerecycled product (%) 60 %

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.