Verticale opslag

Manutan biedt diverse stellingen voor de verticale opslag van goederen. Zo een verticale opslag is een zeer geschikte oplossing voor de opslag van langwerpige, staande goederen. Ook ideaal als u bijvoorbeeld niet genoeg ruimte heeft om de goederen in een horizontale stelling op te slaan. In ons assortiment vindt u meerdere soorten stellingen voor verticale opslag en heeft u de keuze uit enkelzijdige of dubbelzijdige opslag.


Bekijk onderstaand ons actuele aanbod en bestel uw verticale stelling direct online.

Verticale stelling kopen
Filter
Artikelen: (  1 - 3  )
Verticale stelling Epsivol - Hoogte 2500 mm - Manorga
Vergelijken
Bestelnummer : MIG297303
Mobiel rek met opengewerkte voet op poten - stalen plateau - Stockman
Vergelijken
Bestelnummer : MIG7384380
Mobiel rek met opengewerkte voet op poten - Stockman
Vergelijken
Bestelnummer : MIG22220316

Wat is een verticale stelling?

Een verticale stelling, ook wel a stelling genoemd, is precies wat de naam zegt: een stelling waarbij je goederen verticaal opslaat in plaats van verticaal. Bij deze manier van verticale opslag kunt u bijvoorbeeld goederen zoals panlatten, plinten, buizen of balken in de hoogte opslaan. Dit type stellingen is uitermate geschikt voor magazijnen, werkplaatsen en winkels (bijvoorbeeld doe-het-zelf zaken) waarin men werkt volgens zelfbediening.


Efficiënt ruimtegebruik door verticale opslag

Een verticale stelling biedt diverse praktische voordelen die de efficiëntie binnen uw magazijn of werkplaats vergroten. Onderstaande de belangrijkste voordelen op een rij:


  • Ruimtebesparing doordat goederen in de hoogte worden opgeslagen
  • Is zowel verkrijgbaar als enkelzijdig als dubbelzijdig te beladen stelling
  • Dit type stelling voor verticale opslag is eenvoudig uit te breiden met één of meerdere sets aanbouwstukken
  • Overzichtelijke verdeling eenvoudig te creëren door verdeelarmen en verdeelbeugels

Accessoires voor uw verticale stelling

Bij Manutan vindt u niet enkel complete verticale stellingen, maar ook bijbehorende accessoires. Zo bestelt u bijvoorbeeld ook jukken, bodemlegborden, liggers, verticale beugels en verdelers eenvoudig online. Alles dus voor uw verticale opslag.


Verticale stelling kopen? Bestel hem online bij Manutan.

Wilt u een nieuwe verticale stelling kopen? Bestel deze dan direct eenvoudig online in onze webshop. Toch liever eerst een persoonlijk advies voor uw verticale opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met de Manutan helpdesk, we adviseren u graag.