Presentatiestelling

Op zoek naar een nieuwe presentatiestelling of winkelstelling? Kies dan voor het ruime aanbod en de betrouwbare kwaliteit van Manutan. In onze webshop bieden we de keuze uit winkelrekken en wandstellingen in diverse soorten en maten. Van dubbelzijdige winkelstelling tot enkelzijdige wandstelling, wij hebben hem. De modellen in ons assortiment zijn flexibel op te bouwen waardoor u deze eenvoudig naar wens opbouwt en aanpast. Een waardevolle toevoeging op de winkelvloer waarmee uw producten nog beter in beeld komen.


Bekijk onderstaand ons actuele aanbod en bestel uw presentatiestelling direct online.

Presentatiestellingen kopen
Filter
Artikelen: (  1 - 7  )
Stelling Quick-Store+
Vergelijken
Bestelnummer : MIG280761

Vanaf € 140,25 Per stuk
Stelling Gondolux - Breedte 1030 mm
Vergelijken
Bestelnummer : MIG280961

Vanaf € 186,90 Per stuk
Wandkapstokstelling Easy-Fix - Schulte
Vergelijken
Bestelnummer : MIG280179

Vanaf € 205,00 Per stuk
Flessenrek Quick-Store+
Vergelijken
Bestelnummer : MIG2230494

Vanaf € 139,50 Per stuk
Werktafel met manden Quick-Store+
Vergelijken
Bestelnummer : MIG280755

Vanaf € 699,00 Per stuk
Buisvormige werktafel met dicht legbord - Trilogiq
Vergelijken
Bestelnummer : MIG7411199

Vanaf € 335,00 Per stuk
Buisvormige standaard met schuine zijde - Trilogiq
Vergelijken
Bestelnummer : MIG7462974

Vanaf € 419,00 Per stuk

Verkoop meer met een goede winkelstelling

Een goede winkelstelling is een belangrijk onderdeel van uw winkelinrichting. Uw producten moeten tenslotte zo goed en aantrekkelijk mogelijk in het oog springen. Daarnaast bepalen winkelrekken ook deels de uitstraling van uw winkel. Kortom, met de juiste winkelrekken verkoopt u meer en zorgt u dat uw producten zo goed mogelijk uit de verf komen.


Winkelrekken en wandstellingen in allerlei soorten en maten

Manutan biedt allerlei soorten winkelrekken en wandstellingen waarmee u uw winkelvloer compleet maakt. Van enkelzijdige wandstelling tot dubbelzijdige winkelrekken of kopstelling, u vindt het bij ons. Met onze modulaire systemen bouwt u winkelrekken in een handomdraai op en past u deze eenvoudig aan als u de stelling toch op een andere manier wilt indelen. Naast deze flexibiliteit zorgt zo een presentatiestelling ook voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en verhoogt deze de efficiëntie van uw ruimte. Zo kiest u voor gemak, veelzijdigheid en flexibiliteit.


Accessoires voor winkelrekken

Naast volledige winkelrekken bestelt u ook accessoires eenvoudig online. Van prijsrails tot vakverdelers en van hakensysteem tot legborden, u vindt het allemaal in onze webshop. Zo zijn wij dé specialist voor een optimale winkelinrichting.


Bestel uw presentatiestelling of winkelstelling direct online

Klaar om uw nieuwe presentatiestelling of winkelstelling te kopen? Bestel deze dan direct eenvoudig online op Manutan.be. Toch liever eerst een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met de Manutan helpdesk, we adviseren u graag.