Lithiumbatterij CR123 - Set van 2 - Duracell

X
Lithiumbatterij CR123 - Set van 2 - Duracell
€ 15,65
 excl. BTW
€ 18,94 incl. BTW
Per 2 stuks € 7,83 per stuk
Artikelnummer   A277311

Beschrijving

Ontworpen voor slimme apparaten (sensoren, sloten zonder sleutel, rookmelders), flitsapparaten, zaklampen...

  • Duracell-lithiumbatterijen 123 met hoog vermogen zijn gemaakt op basis van hoogwaardig lithium dat tot 40% meer vermogen levert voor uw intelligente apparaten (sensoren, sleutelloze sloten, rookmelders), cameraflitsers, zaklampen, fietsaccessoires en elektronische halsbanden voor honden.
  • Doordat u 10 jaar garantie hebt op uw lithiumbatterijen tijdens opslag weet u zeker dat deze batterijen zullen werken wanneer u ze nodig hebt.
  • 3 jaar

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Merk Duracell
Verpakking Per 2 stuks

Technische specificaties

Type batterij CR123
Spanning (V) 3 V
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Gerecyclede verpakkingen (%) 88 %
Recyclebaar product Ja - 100%
Aantal batterij 2

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.