LED-lamp SMD mini-bolvormig P45 6 W fitting E14 - VELAMP

X
LED-lamp SMD mini-bolvormig P45 6 W fitting E14 - VELAMP
€ 2,39
 excl. BTW
€ 2,89 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer : Selecteer lichtkleur

Beschrijving

  • Met een levensduur van 20.000 uur (veel langer dan de marktstandaard) kan deze lamp meer dan 15 jaar mee (bij een gebruik van 3 uur per dag). Deze biedt u 470 lumen met een directe lichtsterkte, zonder dat u hoeft te wachten tot de lamp op temperatuur is. Opaldende diffuser voor homogeen, niet-verblind en goed verspreid licht (hoek 220 graden).
  • Bij een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin zorgt de lamp voor natuurlijk wit licht, voor een lichte atmosfeer in elke ruimte. Perfect voor alle ruimten in huis, zoals kamer, salon, badkamer, enz. Ook voor het kantoor. Ideaal voor lampen op het nachtkastje, afzuigkap, studio-lamp, strijklicht, wandlampen
  • De lamp verbruikt 6 watt energie en kost minder dan € 2,50 per jaar en levert een aanzienlijke energiebesparing op ten opzichte van een gloeilamp. Vergelijkbaar met een traditionele gloeilamp van 40 W. De kleurweergave-index is hoog (CRI hoger dan 80) met een natuurlijke en stralende kleur. Deze lamp is niet dimbaar/niet compatibel met dimmers.
  • G

Specificaties

Productinformatie

Productnaam LED-lamp SMD mini-bolvormig P45 6 W fitting E14 - VELAMP
Merk Velamp
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Type fitting E14
Lichtbundel openingshoek (°) 200 °
Levensduur (u) 20000 u
Spanning (V) 220 V
Energieklasse G
Kleurweergave-index 80
Lichtstroom (lm) 470 lm
Type lamp Led lamp of module
Vermogen (W) 6 W
Energieverbruik (W) 6 W
Lichtopbrengst (W) 6 W
Aantal lampen 1

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.