Laserscanner 1300 g Handheld Honeywel Hyperion

X
Laserscanner 1300 g Handheld Honeywel Hyperion
€ 169,75 excl. BTW

Inclusief € 0.07 Recupel

€ 205,40 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A502321

Beschrijving

  • Honeywell Hyperion 1300 g Barcodescanner: Snel en intuïtief lezen van 13 mil tot 457 mm barcodes en barcodes met hoge dichtheid tot 3 mil met één enkel toestel, waardoor het niet meer nodig is om speciale scanners aan te schaffen.
  • Hoogwaardige handheld scanner: verbetert de productiviteit dankzij het intuïtief handheld lezen van codes en de hoge prestaties.
  • Zeer veelzijdig: Maakt de aankoop van gespecialiseerde scanners overbodig dankzij de ondersteuning van barcodes van 13 mil tot 457 mm en codes met hoge dichtheid tot 3 mil, allemaal in één enkel toestel.
  • Uitstekende duurzaamheid: vermindert stilstand en onderhoudskosten dankzij een betrouwbaar ontwerp zonder bewegende onderdelen en uitgerust met schokbestendige systemen.
  • Ergonomisch ontwerp voor een aangename ligging in de hand: zorgt voor een aangename ligging in de hand en een betere productiviteit, dankzij de pistoolvormige ergonomie die speciaal voor scanners is ontworpen

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Laserscanner 1300 g Handheld Honeywel Hyperion, Gewicht: 1300 g, Model: Hyperion
Merk Honeywell
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Gewicht (g) 1300 g
Model Hyperion

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.