Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Factuurblok 148 x 210 100 pagina's - Manifold

X
Factuurblok 148 x 210 100 pagina's - Manifold
€ 335,00
 excl. BTW
€ 405,35 incl. BTW
Per 40 stuks € 8,38 per stuk
Artikelnummer   A806523

Beschrijving

  • Het notitieblok telt 50 genummerde vellen, ideaal voor het hebben van duplicaten van facturen met openstaande bedragen en het opvolgen van klantendossiers.
  • U geeft het origineel en bewaart het duplicaat, zodat u zelf altijd een bewijs heeft.
  • De hardkartonnen achterkant van het notitieblok is speciaal ontworpen om te kunnen schrijven zonder dat hiervoor ondersteuning nodig is.
  • Zelfs als u staat, kunt u comfortabel uw kwitanties uitschrijven.
  • De ruimte speciale factuur is zeer praktisch en speciaal aangepast aan professionals.
  • Er is ruimte voor het invullen van het bedrag vóór btw, voor het invullen van de toegepaste btw en voor het totaal inclusief btw.
  • Microgeperforeerde en gemakkelijk uitneembare vellen.
  • Het traditionele gebrocheerde notitieboek (ook bekend als brochurebinding), met genaaide pagina's, biedt een sterke binding die ideaal is voor dikkere notitieblokken.
  • Gemaakt in de EU

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Factuurblok 148 x 210 100 pagina's, Liniëring: Geen, Aantal pagina's: 100, Inbindtype: Flexibel, Kleur: Blauw
Verpakking Per 40 stuks

Technische specificaties

Model Manifolds
Formaat A5
Lengte (cm) 14.8 cm
Hoogte (cm) 21 cm
Inbindtype Flexibel
Aantal pagina's 100
Liniëring Geen
Kleur Blauw
Geperforeerd ja
Gerecycled product (%) 15 %
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
Recyclebaar product Ja - 100%
Recyclebare verpakking Ja - 100%

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.