Kapstok Flora hoogte 1.75 cm 6 afgeronde haken grijs - UNILUX

X
Kapstok Flora hoogte 1.75 cm 6 afgeronde haken grijs - UNILUX
€ 101,90
 excl. BTW
€ 123,30 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A993523

Beschrijving

  • Kapstok met 3 sterke kledinghaken voor een perfecte pasvorm van de kleding. Zijn kleine voet maakt hem geschikt voor plaatsing in kleine kantoren. Zijn roterende kop maakt het mogelijk om hem in de hoek te plaatsen. Dankzij de gebogen vorm worden de kledingstukken niet misvormd. Een gat aan de bovenkant maakt het mogelijk om een kledinghanger op te hangen. De 2 haken aan elke kant van de kapstok zijn geschikt voor sjaals, sjaal, paraplu's, enz . . . Wordt geleverd met een paraplubak en een afdruiprek. Gemaakt van massief staal bedekt met zwarte satijnen epoxyverf. De steel met een diameter van 3,5 cm zorgt voor een fijne en lichte uitstraling. De verzwaarde voet zorgt voor de stabiliteit van de kapstok ongeacht de belasting.
  • ja
  • 2 jaar
  • Zelfbouw

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Kapstok Flora hoogte 1.75 cm 6 afgeronde haken grijs, Materiaal: Staal, Aantal haken: 6, Kleur: Zilver
Merk Unilux
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Ø (mm) 3.5 mm
Hoogte (cm) 175 cm
Materiaal Staal
Kleur Zilver
Aantal haken 6
Jashaak kleur Zwart
Onderstel Op sokkel
Recyclebaar ja
Klantgarantie 2 jaar
Gewicht (kg) 7.4 kg
Montage Zelfbouw
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Recyclebaar product Ja - 100%

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.