Werkkruk Labsit, op wielen_Bimos

X
Werkkruk Labsit, op wielen_Bimos
Vanaf
€ 188,50
 excl. BTW
€ 228,09 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer : Selecteer onderstel kleur

Beschrijving

  • Labsit onderscheidt zich door zijn intelligentie en eenvoud.
  • De werkkruk heeft alle eigenschappen in huis die vereist zijn voor het werken in een laboratorium. Deze lichte kruk is geschikt voor universeel gebruik en heeft een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
  • De intelligente Flex-functie biedt comfort en ergonomie voor het werken in laboratoria. Eenvoudig en snel in te stellen.
  • Labsit is een stijlvolle alles-in-één stoel, speciaal voor laboratoria.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit is een ergonomisch product, wat betekent dat het door zijn gebruik goede werkomstandigheden kan garanderen vanuit het oogpunt van de gezondheid en veiligheid van de gebruikers (bijvoorbeeld : voorkomt zoveel mogelijk spier- en skeletaandoeningen).
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voorzien van het GS-label (“Geprüfte Sicherheit” of “als veilig beoordeeld”), wat garandeert dat het apparaat is onderworpen aan de door een geaccrediteerde certificeringsinstantie uitgevoerde veiligheidstests.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Werkkruk Labsit, op wielen_Bimos
Merk Bimos
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Min. zithoogte (mm) 450 mm
Max. zithoogte (mm) 650 mm
Zitting materiaal Polyurethaan
Stoel model Laag
Zitting kleur Zwart
Voetensteun nee
Type voet Wielen
Rug nee
Gerecyclede verpakkingen (%) 80 %
Ergonomisch ja
Gerecycled product (%) 54 %
Zitdiepte (mm) 400 mm
Oorsprong van het product Gemaakt in Duitsland
Zithoogte verstelling ja
GS TUV Rheinland ja
Zitbreedte (mm) 400 mm
Recyclebare verpakking Ja - 100%

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.