Veelzijdige, multifunctionele armleuningen_Bimos

X
Veelzijdige, multifunctionele armleuningen_Bimos
Vanaf
€ 128,00 excl. BTW
€ 154,88 incl. BTW
Per 2 stuks € 64,00 per stuk
Artikelnummer : Selecteer type

Beschrijving

  • Een groot aantal van onze klanten in de industrie vertrouwen op Sintec, want Sintec geeft de gebruiker grote flexibiliteit en is volkomen gebruiksvriendelijk.
  • Door de uitstekende ergonomie en de bijzondere functies evenals de enorme keuze aan mechanismen zijn Sintec stoelen professionele stoelen die zich aan elke conditie op de werkplek aanpassen.
  • Sintec biedt een optimale flexibiliteit dankzij de verwisselbare vullingen.
  • Door al deze voordelen is Sintec onze toonaangevende productlijn.
  • Sintec is in samenwerking met het Fraunhofer-Instituut ontwikkeld, waardoor wij in de mogelijkheid zijn om volledig ergonomische en functionele stoelen aan te bieden.
  • De specialisten uit de omgeving waren dusdanig enthousiast door het resultaat dat Sintec de Innovateprijs van de deelstaat Baden-Württemberg heeft gekregen.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Veelzijdige, multifunctionele armleuningen_Bimos
Merk Bimos
Verpakking Per 2 stuks

Technische specificaties

Gerecycled product (%) 40 %
Gerecyclede verpakkingen (%) 40 %
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Oorsprong van het product Gemaakt in Duitsland

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.