Plug FID 90 Green - Fischer

X
Plug FID 90 Green - Fischer

Beschrijving

  • Plug FID 90 Green is een isolatiemateriaalplug die wordt gebruikt om lichte montagestukken in gepleisterde en ongepleisterde isolatieplaten van polystyreen of van polyurethaan te bevestigen.
  • Voor het bevestigen van lichte montagestukken zoals brievenbussen, lampen of bewegingsmelders. Gemaakt van robuust, schokbestendig nylon.
  • Bespaart tijd: de vorm van de FID maakt een eenvoudige montage mogelijk in de pleisterlagen, zonder dat er moet worden voorgeboord – dit bespaart op montage.
  • Dankzij de vorm van de FID kan deze met de hand of met een accuschroevendraaier aangebracht worden, voor snelle en voordelige montage.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Plug FID 90 Green, Plug lengte: 90 mm, Materiaal: Nylon, Type steun: Gips, Model: FID 90
Merk Fischer
Verpakking Per 20 stuks

Technische specificaties

Model FID 90
Plug lengte (mm) 90 mm
Materiaal Nylon
Type steun Gips
Gerecyclede verpakkingen (%) 70 %
Oorsprong van het product Gemaakt in Duitsland
Recyclebaar product Ja - 100%
Recyclebare verpakking Ja - 100%

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.