Plug FID 50 Green - Fischer

X
Plug FID 50 Green - Fischer
€ 50,75 excl. BTW
€ 61,41 incl. BTW
Per 45 stuks € 1,13 per stuk
Artikelnummer   A796028

Beschrijving

  • De nylon plug FID Green 50 wordt gebruikt voor bevestiging in gepleisterde en ongepleisterde isolatieplaten van polystyreen of van polyurethaan.
  • Doordat het anker enkel in de isolatie zelf wordt gezet en niet in de achterliggende constructie, kunnen bouwdelen zonder thermische bruggen worden bevestigd.
  • De vorm van de FID maakt een eenvoudige montage mogelijk in de pleisterlagen, zonder dat er moet worden voorgeboord, dit bespaart op montage.
  • De FID 50 wordt gebruikt in dunne isolatieplaten van 50 mm. Dankzij de vorm van de FID kan deze met de hand of met een accuschroevendraaier aangebracht worden, voor snelle en voordelige montage.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Plug FID 50 Green, Plug lengte: 50 mm, Materiaal: Nylon, Type steun: Gips, Model: FID 50
Merk Fischer
Verpakking Per 45 stuks

Technische specificaties

Model FID 50
Plug lengte (mm) 50 mm
Materiaal Nylon
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Gerecyclede verpakkingen (%) 70 %
Recyclebaar product Ja - 100%
Type steun Gips
Oorsprong van het product Gemaakt in Duitsland

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.