Platformwagen met 1 eindpaneel KM232 B - Kongamek

X
Platformwagen met 1 eindpaneel KM232 B - Kongamek
Vanaf
€ 415,00
 excl. BTW
€ 502,15 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer : Selecteer totale lengte (mm)

Beschrijving

  • Met poedercoating en gelamineerde plankHoogte tot platform 260 mmZijkant met gaas - hoogte 520 mmHandgrepen 25 mm stalen buis2 vaste en 2 zwenkwielen, massief rubber 200 x 50 mmCapaciteit: 500 kg
  • 500
  • 5 jaar

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit is een ergonomisch product, wat betekent dat het door zijn gebruik goede werkomstandigheden kan garanderen vanuit het oogpunt van de gezondheid en veiligheid van de gebruikers (bijvoorbeeld : voorkomt zoveel mogelijk spier- en skeletaandoeningen).
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Platformwagen met 1 eindpaneel KM232 B - Kongamek
Merk Kongamek
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Max. belasting (kg) 500 kg
Totale hoogte (mm) 1020 mm
Wiel loopvlak Massief rubber
Zwenkwiel Ø (mm) 200 mm
Type wiel 2 vaste- en 2 zwenkwielen met rem
Frame kleur Blauw
Gerecyclede verpakkingen (%) 70 %
Gerecycled product (%) 15 %
Klantgarantie 5 jaar
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
Recyclebaar product Ja - 100%
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Ergonomisch nee

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.