Of zoek je naar?

Frame van werkplaatsstoel Neon, op zelfremmende wielen_Bimos

X
Frame van werkplaatsstoel Neon, op zelfremmende wielen_Bimos
Vanaf
€ 720,00
 excl. BTW
€ 871,20 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer : Selecteer kleur

Beschrijving

  • Neon is het vlaggenschip voor de moderne industrie.
  • Geen enkele andere stoel voor de industrie beschikt over dergelijke eigenschappen ten aanzien van ergonomie, constructie en comfort.
  • Neon is door het Fraunhofer-instituut ontwikkeld op basis van het meer uitgewerkte concept uit 2015.
  • Zo vormt Neon een revolutie op het gebied van de nieuwe generatie werkplaatsstoelen voor de werkplekken van de toekomst.
  • Minder belangrijke taken worden steeds meer opgeheven en vervangen door precisiewerkzaamheden.
  • Neon is opgericht om deze nieuwe informatie te integreren en de industrie een werkplaatsstoel te bieden van een kwaliteit die nog ongekend is in deze omgevingen.
  • De originele combinatie van de exclusieve constructie van de stoel en de verwisselbare bekleding (1+1-systeem) garandeert flexibiliteit, onderhoudsgemak en een perfecte aanpassing van de stoel aan de werkomgeving.
  • Het gebruik van de Neon en de zitting op de Neon is een nieuwe technische standaard voor een stoel.
  • 3 jaar

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voorzien van het Blauer Engel-label. Dit streeft ernaar te garanderen dat het product gedurende zijn hele levenscyclus maatschappelijk en ecologisch verantwoord is, overeenkomstig het in dit label vastgestelde productdossier.
Dit product is voorzien van het GS-label (“Geprüfte Sicherheit” of “als veilig beoordeeld”), wat garandeert dat het apparaat is onderworpen aan de door een geaccrediteerde certificeringsinstantie uitgevoerde veiligheidstests.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Frame van werkplaatsstoel Neon, op zelfremmende wielen_Bimos
Merk Bimos
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Type Frame van de stoel
Armleuning instellen In hoogte
Synchroontechniek ja
Eco-label - Der Blaue Engel ja
Permanent contact ja
Gerecyclede verpakkingen (%) 80 %
GS TUV Rheinland ja
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Oorsprong van het product Gemaakt in Duitsland
Klantgarantie 3 jaar

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.