Of zoek je naar?

Werkkruk voor steriele ruimtes, op wielen Bimos

X
Werkkruk voor steriele ruimtes, op wielen Bimos
€ 369,00
 excl. BTW
€ 446,49 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A386982

Beschrijving

  • Werkkrukken zijn nuttig in de steriele ruimtes waar men snel moet gaan zitten of waar onvoldoende ruimte is voor een stoel.
  • De keuze voor krukken, die een gewaardeerde ondersteuning bieden, completeert de stoelcollectie van Bimos voor steriele ruimtes.
  • Het drukgegoten aluminium onderstel is glanzend gepolijst en is voorzien van geleidende wielen of geleiders voor harde vloeren.
  • De bekleding van imitatieleer is ook geleidend en voorzien van een antisliplaag.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voorzien van het GS-label (“Geprüfte Sicherheit” of “als veilig beoordeeld”), wat garandeert dat het apparaat is onderworpen aan de door een geaccrediteerde certificeringsinstantie uitgevoerde veiligheidstests.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Werkkruk voor steriele ruimtes, op wielen Bimos, Zitbreedte: 40 cm, Zitdiepte: 40 cm, Min. zithoogte: 46 cm
Merk Bimos
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Zitbreedte (cm) 40 cm
Zitdiepte (cm) 40 cm
Min. zithoogte (cm) 46 cm
Max. zithoogte (cm) 63 cm
Kleur Zwart
Gerecyclede verpakkingen (%) 40 %
Gerecycled product (%) 40 %
GS TUV Rheinland ja
Oorsprong van het product Gemaakt in Duitsland
Recyclebare verpakking Ja - 100%

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.