2 cm dikke polyester isolatielaag voor maximale thermische prestaties, houdt geen vocht of geurtjes vast
Groot transparant labelvenster
Nylonmateriaal slijt niet tijdens gebruik
De tas beschikt over een afsluitsysteem met klittenband en handvatten
Voorzien van ophanglus om te drogen en weg te bergen
Het Rubbermaid-stoomafvoersysteem verhoogt de thermische isolatie van de ProServe®-bezorgtassen bij intensief gebruik: de stoom wordt op doelmatigere wijze afgevoerd en het resterende vochtgehalte drastisch verlaagd.
2 cm dikke polyester isolatielaag voor maximale thermische prestaties, houdt geen vocht of geurtjes vast
Groot transparant labelvenster
Nylonmateriaal slijt niet tijdens gebruik
De tas beschikt over een afsluitsysteem met klittenband en handvatten
Voorzien van ophanglus om te drogen en weg te bergen
Het Rubbermaid-stoomafvoersysteem verhoogt de thermische isolatie van de ProServe®-bezorgtassen bij intensief gebruik: de stoom wordt op doelmatigere wijze afgevoerd en het resterende vochtgehalte drastisch verlaagd.
2 cm dikke polyester isolatielaag voor maximale thermische prestaties, houdt geen vocht of geurtjes vast
Groot transparant labelvenster
Nylonmateriaal slijt niet tijdens gebruik
De tas beschikt over een afsluitsysteem met klittenband en handvatten
Voorzien van ophanglus om te drogen en weg te bergen
Het Rubbermaid-stoomafvoersysteem verhoogt de thermische isolatie van de ProServe®-bezorgtassen bij intensief gebruik: de stoom wordt op doelmatigere wijze afgevoerd en het resterende vochtgehalte drastisch verlaagd.
Specificaties
Productinformatie
Productnaam
Pro serve kleine Pizzabezorgtas Rubbermaid, Materiaal: Nylon, Hoogte: 330 mm, Breedte: 431 mm, Diepte: 431 mm
Merk
Rubbermaid
Verpakking
Per stuk
Technische specificaties
Diepte (mm)
431 mm
Type product
Bezorg tas
Hoogte (mm)
330 mm
Breedte (mm)
431 mm
Materiaal
Nylon
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.