Afvalbak Slim Jim voor afvalscheiding - 60 en 87 l

X
Afvalbak Slim Jim voor afvalscheiding - 60 en 87 l
€ 56,25
 excl. BTW
€ 68,06 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A169624

Overeengekomen score

peis planete
peis score E
Categorieën: Afvalbak binnen
Dit product behoort tot de top 10% van producten met de hoogste milieueffect in zijn categorie.
  • Helpt je te kiezen tussen vergelijkbare producten binnen het Manutan assortiment.
  • Gebaseerd op maximaal 16 milieueffecten (bijv.: koolstofvoetafdruk, gebruik van hulpbronnen, vervuiling, menselijke gezondheid, enz.)

Deze score is gebaseerd op een erkende methode, meer weten over deze methode? Leer meer over de Environmental Impact Score

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Afvalbak Slim Jim voor afvalscheiding, Totale inhoud: 60 L, Opening: Geen deksel, Materiaal: Kunststof
Merk Rubbermaid
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Totale inhoud (L) 60 L
Kleur Zwart
Hoogte (cm) 63 cm
Body kleur Zwart
Breedte (cm) 28 cm
Lengte (cm) 55.8 cm
Materiaal Hars
Vorm Rechthoekig
Lean Management nee
Gescheiden afvalinzameling ja
Type Afvalbak
Materiaal Kunststof
Afvalbak voor voedingsmiddelen nee
Opening Geen deksel
Vuilnisbak inhoud (Reeks) Gemiddelde (11 - 90 L)
Klantgarantie 10 jaar
PEIS - Equivalent autorit van de koolstofvoetafdruk van het product (kg Sb eq) 146
PEIS - Geaggregeerde PEF-score per functionele eenheid (µPts) 3509
PEIS - Elektriciteitsverbruiksequivalent van de PEF-waarde van het product (verbruiksdagen voor een huishouden) 5.5
PEIS - Douche-equivalent van het waterverbruik van het product (douches) 49
Milieu-impact E
PEIS - Waterverbruik van het product (m3 eq wereld) 4.2
PEIS - Geaggregeerde PEF-score van het product (µPts) 1755
PEIS - Koolstofvoetafdruk van het product (kg CO2 eq) 18
Milieu-impact E
PEIS - Koolstofvoetafdruk van het product (kg CO2 eq) 18
PEIS - Geaggregeerde PEF-score per functionele eenheid (µPts) 3509

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.