Workation

Zomervakantie. Een tijd van ontspannen, nietsdoen en… werken? Voor velen is het niet meer dan normaal om door te werken tijdens een vakantieperiode. Feit is ook dat doorwerken steeds makkelijker wordt. Wat doe jij tijdens de zomermaanden? Werk jij efficiënt door of neem je liever even vakantie en werk je ervóór alles weg? Manutan helpt je graag in beide gevallen! Waar en wanneer je ook werkt, het is belangrijk dat je een goede en ergonomische zithouding aanneemt. Dat kan nu extra voordelig met onze speciale zomer stoelenparade!

Breng de workation naar je toe

Een workation is een trend waar door het thuiswerken steeds meer gebruik van wordt gemaakt. De mogelijkheden om op afstand te werken worden alleenm maar groter, daardoor ben je steeds minder afhankelijk van een fysiek kantoor. Dus wil jij lekker buiten werken? In de tuin of vanaf het strand? Dan is het belangrijk dat je een goede en ergonomische werkplek creëert en zorgt voor de juiste kledingkeuze. Manutan zet daarom een speciaal geselecteerd assortiment met buitenmeubilair en zomerkleding voor je op een rijtje.

Koel werken doe je zo

Koel werken klinkt makkelijk maar kan nog best lastig zijn. Welke mogelijkheden zijn er? En welke producten kunnen jou daarbij het beste helpen? Een airco of ventilator is een voor de hand liggende oplossing. Maar heb je ook gedacht aan je eigen hydratatie door bijvoorbeeld een lekker koud drankje uit de koelkast? Of genoeg planten voor een goede toevoer van schone zuurstof. Ben je de zon helemaal zat? Kijk dan bij onze selectie zonwerende folie. Je vindt al deze artikelen in onze koele zomer selectie.

Efficiënt thuiswerken in de zomer

Met het warme zomerweer moet je goed opletten met de inspanning die je verricht. Daarom is efficiënt werken in de zomer en zeker met thuiswerken misschien wel nog belangrijker. Zorgt voor een relaxte werkplek die helemaal op jouw wensen is ingericht. Hiermee verhoog je jouw efficiëntie en weet je zeker dat het een relaxte zomer gaat worden. Ga dit jaar voor een extra efficiënte zomer met ons brede assortiment thuiswerkproducten.

Zomerse producten met korting

In de maand augustus koop je nu deze zomerse producten extra voordelig in. Dat zorgt voor nog meer verkoeling op je werkplek!