Vorm voor puntbrood

Artikelnummer

  A238246
E-mail artikel
X
Vorm voor puntbrood
€ 111,50  excl. BTW
€ 134,92 incl. BTW
Per stuk
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving

  • De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm een ongeëvenaarde stevigheid en levensduur biedt, in combinatie met de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten.
  • Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen.
  • De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd.
  • Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken.
  • Verschillende maten beschikbaar:
  • Banketbakkersformaat 600 x 400 mm,
  • Banketbakkersformaat 400 x 300 mm,
  • Gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm).
  • Adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen.
  • Plaats de mat op een geperforeerde plaat of op een rooster voor eventuele bewerkingen.
  • Wassen met een niet-schurende spons.
  • Gebruik een PH-neutraal (pH=7) reinigingsmiddel.
  • In een oven drogen op 100 °C gedurende 10 min.

Productinformatie

Productnaam Vorm voor puntbrood, Type: Puntbrood, Lengte: 600 mm, Breedte: 400 mm
Merk Matfer
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Breedte (mm) 400 mm
Materiaal Glasweefsel
Type Puntbrood
Lengte (mm) 600 mm