Veiligheidshelm SecureFit™ X5001V wit 3M

X
Veiligheidshelm SecureFit™ X5001V wit 3M
Vanaf
€ 79,90 excl. BTW
€ 96,68 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer : Selecteer en norm

Beschrijving

  • Geventileerde veiligheidshelm ontworpen en gecertificeerd om te voldoen aan de normen EN12492 en EN397.
  • Met de 4-punts kinband met selectiesysteem kunt u schakelen kunt u tussen beide heen en weer schakelen afhankelijk van de veiligheidseisen op uw werkplek.
  • Het randloze ontwerp is gebaseerd op de moderne klimhelmen en geeft u een duidelijk zicht naar boven, zodat u zich bewust blijft van uw omgeving om risico's te vermijden.
  • Met zes verschillende instellingen kunt u de hoogte van het binnenwerk aan de voor- en achterkant instellen voor een pasvorm op diverse hoofdvormen.
  • Deze witte veiligheidshelm is uitgerust met de unieke 3M™ UVicator™ sensor, die van rood naar wit verandert zodra aan schadelijke niveaus van ultraviolet (UV) licht blootgesteld. Aangezien buitenhelmen bros kunnen worden door UV-straling en daardoor hun beschermingsniveau kunnen verliezen, geeft de van kleur veranderende sensor aan waanneer het tijd is om de helm te vervangen. Het retroflecterende materiaal 3M™ Scotchlite™ kan ook worden toegevoegd voor betere zichtbaarheid bij een geringe lichtsterkte.
  • - X5001V: Veilige, comfortabele hoofdbescherming voor werken op hoogte en andere gevaarlijke industriële taken,Het binnenwerk van de helm is voorzien van de gepatenteerde 3M™ Pressure Diffusion Technology., De 4-punts kinband met selectiesysteem, uniek van 3M, stelt de gebruiker in staat te schakelen tussen de normen EN12492 (klimhelmen) en EN397 (industriële veiligheidshelmen), Met het 6-punts ratelsluitsysteem kan de drager met meerdere verticale instelmogelijkheden de helmhoogte en d
  • ja

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Veiligheidshelm SecureFit™ X5001V wit 3M
Merk 3M
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Schaal materiaal ABS
Gewicht (g) 406 g
Kleur Wit
Nekband ja
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
CE ja

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.