Verpleegsterskabinet uit één stuk met 2 draaideuren

X
Verpleegsterskabinet uit één stuk met 2 draaideuren
€ 415,00
 excl. BTW
€ 502,15 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A456505

Beschrijving

  • Armoire d'infirmerie monobloc en tôle d'acier robuste.
  • Ouverture par 2 portes battantes.
  • Equipée de 4 étagères réglables.
  • Gelakt plaatstaal gebakken op 180°C, dikte 8/10e voor de romp, planken en deuren, 9/10e voor boven en onder.
  • Voorzien van 4 legborden per 25 mm verstelbaar door middel van stalen klampen en 2 draaideuren met verzonken handgreepslot (2 sleutels meegeleverd).
  • Lichtgrijze kleur.
  • Totaal B/H/D: 100 x 198 x 42 cm.
  • Binnen B/H/D: 95,5 x 192 x 36 cm.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product heeft het NF Environnement-label. Dit garandeert dat bij de productie van dit product rekening is gehouden met milieuaspecten gedurende de hele levenscyclus (levensduur, energie, water, afval, chemische stoffen, enz.), overeenkomstig het in dit label vastgestelde productdossier.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voorzien van het NF-OEC-label, wat garandeert dat ondernemingen aan de technische excellentie van het product een ecologische en maatschappelijke dimensie hebben toegevoegd, conform de specificaties die door dit label zijn gedefinieerd.

Specificaties

Productinformatie

Merk Acial
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Model Monoblok
NF Milieu nee
NF Ergonomische kantoorinrichting nee
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
Gewicht (kg) 63 kg
Materiaal Staal
Klantgarantie 5 jaar
Recyclebaar product Ja - 100%
Gerecycled product (%) 36 %
Gerecyclede verpakkingen (%) 51 %

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.