Of zoek je naar?

Microvezeldoek r-MicroTuff Swift - Vileda

X
Microvezeldoek r-MicroTuff Swift - Vileda
€ 12,00
 excl. BTW
€ 14,52 incl. BTW
Per 5 stuks € 2,40 per stuk
Artikelnummer : Selecteer kleur

Beschrijving

De microvezeldoek is geproduceerd met 100% gerecycled polyester, maar u heeft dezelfde...

  • Hoogwaardige reiniging, 100% microvezel.
  • Verwijdert tot 99,99% van het coronavirus op de vinyl oppervlakken, getest door een extern laboratorium.
  • Zeer hoog niveau van opvang van deeltjes.
  • Zeer absorberend, ideaal voor vloeistoffen.
  • Zeer duurzaam, tot 500 wasbeurten.
  • Vermogen: verkrijg het schoonmaakvermogen van microvezel in combinatie met duurzaamheid. 2 PET-flessen van 0,5 l worden gerecycled om een r-MicroTuff Swift-doekje te maken zonder de reinigings- en duurzaamheid in het gedrang te brengen.
  • Prestaties: deze microvezeldoek met een tweede levensduur zorgt voor de beste professionele reinigingsresultaten in zijn categorie, zoals het verwijderen van maximaal 99,99% van het coronavirus van oppervlakken. De doeltreffendheid van de reiniging wordt zelfs gegarandeerd zonder gebruik van reinigingsmiddelen.
  • Trots: het ecologische doekje r-MicroTuff Swift van Vileda Professional is gecertificeerd met het ecolabel Nordic Swan, dat benadrukt dat het veilig is voor de gebruiker en het milieu. Gerecyclede microvezeldoeken van Vileda Professional reinigen op slimmere en groenere wijze en bieden toegevoegde waarde aan uw klanten.

Milieu- en/of sociale voordelen

Dit is een ergonomisch product, wat betekent dat het door zijn gebruik goede werkomstandigheden kan garanderen vanuit het oogpunt van de gezondheid en veiligheid van de gebruikers (bijvoorbeeld : voorkomt zoveel mogelijk spier- en skeletaandoeningen).
Dit product heeft het Nordic Swan-certificaat. Dit heeft als doel een aanzienlijke vermindering van impact op het milieu te garanderen door middel van criteria die rekening houden met alle fasen van de levenscyclus van het product, conform de specificaties die door dit label zijn gedefinieerd.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Microvezeldoek r-MicroTuff Swift - Vileda
Merk Vileda
Verpakking Per 5 stuks

Technische specificaties

Breedte (cm) 35 cm
Lengte (cm) 38 cm
Materiaal Polyester
Ergonomisch nee
Eco-label - Nordic Swan ja
Special Covid-19 nee

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.