Geschikt voor contact met voedingsmiddelen voor alle soorten voedingsmiddelen. Thermische bescherming tot 250 ºC* (*vanaf 150 ºC kan het product stugger worden en van kleur veranderen, maar de prestaties worden niet aangetast). Lange manchet voor het hanteren van hete gerechten. Bestand tegen oliën, vetten en schoonmaakproducten. Kleuren komen overeen met kledingnormen voor de horeca. Wasbaar voor meer hygiëne.
Voor de volgende toepassingen:
Bakkerij / voedingsindustrie
Het uit de oven halen van producten
Voorafgaand aan het in de oven gaan
Restauratie en catering / gemeenten (collectieve restauratie)
Het uit de oven halen van gerechten (droog of nat)
Het uit de warmhoudoven halen van gerechten
Het uit de autoclaaf of stoomoven halen van producten.
Hoogwaardige hygiëne en thermische bescherming, 100% waterdicht.
Geschikt voor contact met voedingsmiddelen voor alle soorten voedingsmiddelen. Thermische bescherming tot 250 ºC* (*vanaf 150 ºC kan het product stugger worden en van kleur veranderen, maar de prestaties worden niet aangetast). Lange manchet voor het hanteren van hete gerechten. Bestand tegen oliën, vetten en schoonmaakproducten. Kleuren komen overeen met kledingnormen voor de horeca. Wasbaar voor meer hygiëne.
Voor de volgende toepassingen:
Bakkerij / voedingsindustrie
Het uit de oven halen van producten
Voorafgaand aan het in de oven gaan
Restauratie en catering / gemeenten (collectieve restauratie)
Het uit de oven halen van gerechten (droog of nat)
Het uit de warmhoudoven halen van gerechten
Het uit de autoclaaf of stoomoven halen van producten.
Hoogwaardige hygiëne en thermische bescherming, 100% waterdicht.
Geschikt voor contact met voedingsmiddelen voor alle soorten voedingsmiddelen. Thermische bescherming tot 250 ºC* (*vanaf 150 ºC kan het product stugger worden en van kleur veranderen, maar de prestaties worden niet aangetast). Lange manchet voor het hanteren van hete gerechten. Bestand tegen oliën, vetten en schoonmaakproducten. Kleuren komen overeen met kledingnormen voor de horeca. Wasbaar voor meer hygiëne.
Voor de volgende toepassingen:
Bakkerij / voedingsindustrie
Het uit de oven halen van producten
Voorafgaand aan het in de oven gaan
Restauratie en catering / gemeenten (collectieve restauratie)
Het uit de oven halen van gerechten (droog of nat)
Het uit de warmhoudoven halen van gerechten
Het uit de autoclaaf of stoomoven halen van producten.