Desinfecterende handgel

Desinfecterende handgel

Heb je behoefte aan een efficiënte manier om je handen schoon te houden op kantoor? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: desinfecterende handgel! Onze handgel heeft een hoog alcoholgehalte en doodt bacteriën en virussen binnen enkele seconden. Het is een handig middel om je handen snel en effectief te reinigen als er geen water en zeep beschikbaar is, waardoor het perfect is voor op kantoor of in de werkplaats. Het gebruik van onze desinfecterende handgel helpt bij het behoud van een goede hygiëne en een gezonde levensstijl. Wacht niet langer en ervaar het gemak van onze desinfecterende handgel!

Filter
Artikelen: (  1 - 4  )
Hydro-alcoholische lotion 5 l
Artikelnummer  A724954
Vergelijken
Bestelnummer : MIG6526005

€ 72,75 Per stuk
Hydroalcoholische gel Aniosgel 85 NPC in fles of pompflacon
Vergelijken
Bestelnummer : MIG1804983

Vanaf € 9,39 Per stuk
Hydroalcoholische gel Premium - Tork
Vergelijken
Bestelnummer : MIG6060356

Vanaf € 3,85 Per stuk
Handgel HantiSept
Vergelijken
Bestelnummer : MIG4378073

Vanaf € 1,25 Per stuk

Handgel met of zonder alcohol?

Als je op zoek bent naar handgel, vraag je je misschien af of je een product met of zonder alcohol moet kiezen. Beide soorten handgel hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te weten welke het beste past bij jouw behoeften. Handgel zonder alcohol is doorgaans zachter voor de huid en minder uitdrogend dan handgel met alcohol, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met een gevoelige huid. Handgel met alcohol daarentegen doodt bacteriën en virussen effectiever dan handgel zonder alcohol. Het is daarom belangrijk om te overwegen waarvoor je de handgel voornamelijk gebruikt en welke soort het beste past bij jouw specifieke situatie. Het is altijd verstandig om de ingrediënten te controleren om er zeker van te zijn dat de handgel aan jouw persoonlijke behoeften voldoet.

Andere handhygiëne producten

Handhygiëne is essentieel om te voorkomen dat bacteriën en virussen zich verspreiden. Er zijn verschillende methoden en producten beschikbaar om jouw handen schoon te houden. Een zeepdispenser is handig voor het wassen van je handen met water en zeep. Als er geen toegang is tot een wastafel, is een dispenserzuil voor desinfectiegel een geweldige optie om je handen snel en effectief te desinfecteren. Een handdroger kan helpen om je handen snel te drogen na het wassen. Voor zware vervuiling en vuil zijn er industriële zepen die speciaal zijn ontworpen om hardnekkig vuil te verwijderen. Als je op zoek bent naar een milde en effectieve optie om je handen schoon te houden, is handzeep verkrijgbaar in verschillende geuren en varianten. Het is belangrijk om te onthouden dat regelmatig handen wassen met de juiste producten en methoden kan bijdragen aan goede gezondheid en hygiëne. Kies het product dat het beste past bij jou en jouw bedrijf en blijf veilig en gezond!

Desinfecterende handgel kopen bij Manutan!

Het is belangrijk om desinfecterende handgel te gebruiken om je handen schoon en hygiënisch te houden. Bij Manutan begrijpen we hoe cruciaal handhygiëne is en daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardige desinfecterende handgels aan. Bovendien profiteren onze klanten van unieke voordelen, waaronder een bedenktijd van 30 dagen, gratis retourneren en gratis levering vanaf 200 euro. Bij Manutan zijn we er trots op onze klanten uitstekende service te bieden en hen te ondersteunen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Aarzel niet en bestel nu jouw desinfecterende handgel bij Manutan, zodat je verzekerd bent van kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste service!