Foamzeepdispenser - grijs - MP Hygiene

X
Foamzeepdispenser - grijs - MP Hygiene
€ 23,50 excl. BTW
€ 28,44 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A991201

Beschrijving

Zilveren handmatige foamzeepdispenser voor dagelijks gebruik

  • Verhoog de standaard van uw sanitaire ruimtes met dispensers uit de Quartz-serie. Dispenser voor patroon van 1 liter. Dosis 3 ml per verstuiving. Eenvoudig te plaatsen.
  • 2 jaar

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Foamzeepdispenser, Bijvullen type: Patroon, Bediening dispenser: Drukknop, Kleur: Grijs Zwart, Hoogte: 12 cm
Merk MP Hygiene
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Custom code 30021500
Country of origin China
Hoogte (cm) 12 cm
Bediening dispenser Drukknop
Breedte (cm) 13 cm
Bijvullen type Patroon
Diepte (cm) 27 cm
Kleur Grijs, Zwart
Gerecycled product (%) 21 %
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Recyclebaar product Ja - 100%
Gerecyclede verpakkingen (%) 0 %
Klantgarantie 2 jaar
Special Covid-19 nee
Gewicht (g) 0.53 g

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.