Verantwoord inkopen voor je bedrijf

De implementatie van een MVO-strategie wordt steeds essentiëler voor bedrijven. Niet alleen voor de verbinding met de maatschappij maar ook om zich nog meer te onderscheiden en betere prestaties te kunnen leveren.

Manutan helpt bedrijven om ethisch verantwoord en milieuvriendelijk te consumeren door middel van: ecologische, lokale en recyclebare producten.
Maar bijvoorbeeld ook via een netwerk van verantwoordelijke partners en leveranciers. Belangrijk hierbij is dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Naast een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten ondersteunen wij ook graag bij al je projecten van advies tot volledige ontzorging.
Zo garanderen wij "Well-Working".

Lees meer over het verantwoorde aanbod van Manutan Lees meer over MVO bij Manutan
WHITE PAPER - Logistics and e-commerce

VERANTWOORD KOPEN MAGAZINE

Binnen de continue veranderende wereld zet de gehele organisatie van Manutan zich in om in elke situatie een efficiënte en duurzame oplossing te vinden en om de productiviteit en het welzijn van iedereen te garanderen. Bij Manutan zetten wij ons 100% in voor onze klanten en ondersteunen we je voor 100% bij nog het beter aankopen. In dit magazine lees je meer over bedrijfsaankopen, thuiswerken, afvalbeheer en natuurlijk ons uitgebreide assortiment

ontdek ons nieuwe magazine

Het bedrijfsleven en MVO

Het is onze missie om onze klanten het hele jaar door te voorzien van duurzame en milieuvriendelijke producten. We geven de voorkeur aan lokale producten en leveranciers om korte distributie kanalen te garanderen.

WHITE PAPER - CSR in companies

Whitepaper: Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tegenwoordig zetten bedrijven zich nog meer in voor een juiste MVO-aanpak, dit doen ze om nog beter te integreren in het sociale en ecologische aspect van de samenleving. Benieuwd hoe, lees er meer over in onze whitepaper.

Download het whitepaper hier.

Zorg voor een verantwoorde werkomgeving

Bij Manutan geloven wij dat "Well-Working" bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers, wij zorgen voor ondersteuning bij het ontwikkelen van talent, duurzame inzetbaarheid en nog veel meer.
Of het nu gaat om onze oplossingen of onze producten, we streven naar de beste arbeidsomstandigheden voor iedereen.

Een optimaal afvalbeheer

Afvalbeheer binnen bedrijven is een essentieel aspect. Hoewel het nog wel eens vergeten wordt, is het belangrijk om de hoeveelheid afval te verminderen, het milieu te sparen en verantwoord bezig te zijn.
Maar hoe implementeer je het juiste afvalbeheer? En wat zijn de juiste producten? Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet in onze whitepaper: “Afvalbeheer in het bedrijf”, of neem contact op met onze specialisten.

Ontwikkel jouw groene supply chain

Hoe reduceer je de impact van de supply chain op het milieu? Manutan ondersteunt je met een selectie van nieuwe verantwoorde producten speciaal voor het magazijn.

Inclusie, een groot deel van jouw MVO aanpak

Manutan staat voor toegankelijke ruimtes en veilige ruimtes voor iedereen. Dit stimuleren wij door een groot assortiment inclusieproducten.

MVO kwaliteit met het Manutan huismerk

Bij Manutan staan we voor een circulaire economie en dat is waarom we onze eigen verantwoordelijke producten ontwikkeld. Ontdek ze snel.

In een context van energietransitie waar duurzame ontwikkeling en kwaliteit van leven op het werk een echte zorgen zijn, brengen we voor jou de belangrijkste elementen van een relevant MVO-beleid samen.

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001