Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Bp Pack Karcher

Artikelnummer   A791541
X
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Bp Pack Karcher
€ 1.785,00 excl. BTW
€ 2.159,85 incl. BTW
Per stuk

Beschrijving

  • Reinigen als met de hand, maar dan veel beter: met zijn compacte vorm, zijn zeer lage gewicht van 14 kilogram en de duurzame lithium-ionaccu met een looptijd van ongeveer 30 minuten is onze schrobzuigmachine BR 30/4 C Bp Pack op accu een echt alternatief voor de handmatige schrobzuigmachine Reiniging van harde oppervlakken tot 200 m².
  • De contactdruk, die ruim 10 keer hoger is dan een conventionele mop, en een rollersnelheid van rond de 1500 toeren garanderen ook aanzienlijk betere reinigingsresultaten.
  • Het afzuigen is zowel voorwaarts als achterwaarts mogelijk.
  • Bij bijzonder hardnekkige vervuiling kunnen de zuigstangen ook omhoog worden bewogen om de inwerktijd van de reinigingsoplossing te verlengen.
  • Wat direct na het reinigen overblijft zijn schone en vooral droge en dus stroeve vloeren.
Het zeer mobiele, snoerloze apparaat is ideaal voor het reinigen van vloeren in kleine winkels, restaurants, benzinestations, supermarkten, sanitaire ruimtes, keukens of als aanvulling op bestaande grotere schrobmachines.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Bp Pack Karcher, Recyclebare verpakking: Ja - 100%
Merk Karcher
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Recyclebare verpakking Ja - 100%
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.