Of zoek je naar?

Stoel Neobarcino - Benito

X
Stoel Neobarcino - Benito
€ 535,00
 excl. BTW
€ 647,35 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A873585

Beschrijving

  • Stoel Neobarcino sober en elegant.
  • Met holle gietijzeren poten, nabehandeld met Ferrus. Beschermt het ijzer en garandeert een optimale corrosiebestendigheid.
  • De zes planken van tropisch hout zijn behandeld met een driedubbele Lignus-coating, een schimmelwerend, insectenwerend en waterafstotend middel.
  • Al het materiaal is van rvs.
  • Aanbevolen verankering: met expansiebouten M10 afhankelijk van het oppervlak en het project.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit is een ergonomisch product, wat betekent dat het door zijn gebruik goede werkomstandigheden kan garanderen vanuit het oogpunt van de gezondheid en veiligheid van de gebruikers (bijvoorbeeld : voorkomt zoveel mogelijk spier- en skeletaandoeningen).
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voorzien van het Blauer Engel-label. Dit streeft ernaar te garanderen dat het product gedurende zijn hele levenscyclus maatschappelijk en ecologisch verantwoord is, overeenkomstig het in dit label vastgestelde productdossier.

Specificaties

Productinformatie

Merk Benito
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Kleur Bruin
Zitbreedte (cm) 700 cm
Zitdiepte (cm) 710 cm
Zithoogte (cm) 460 cm
Ergonomisch nee
Geleverd gemonteerd ja
Met armleggers ja
Stapelbaar nee
Recyclebaar product Ja - 100%
Gerecycled product (%) 100 %
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Gerecyclede verpakkingen (%) 100 %
Eco-label - Der Blaue Engel ja

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.