Multitool MT 36 Bp Karcher

X
Multitool MT 36 Bp Karcher
€ 349,00 excl. BTW
€ 422,29 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A791520

Beschrijving

  • Snel en eenvoudig wisselen van gereedschap, comfortabel en veilig gebruik: onze krachtige MT 36 Bp accu-multitool doet wat het belooft.
  • Hij is ontwikkeld om de meest uiteenlopende taken aan te kunnen met verschillende verwisselbare opzetstukken en maakt indruk met hoogwaardige componenten, zoals de krachtige, borstelloze motor en een massieve stalen as.
  • Emissievrij, geluidsarm en bijzonder soepel, het maakt het werk gemakkelijker voor de gebruiker, ontziet het milieu en verlaagt de bedrijfs- en onderhoudskosten aanzienlijk in vergelijking met een apparaat op benzine.
  • Onze accu-multitool MT 36 Bp is een aandrijfeenheid die is uitgerust met verwisselbare opzetstukken van steelheggenscharen tot steelsnoeizagen.
  • Voor een breed scala aan taken met slechts één apparaat.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Multitool MT 36 Bp Karcher, Breedte: 130 mm, Lengte: 975 mm, Hoogte: 18 cm, Kleur: Antraciet
Merk Karcher
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Breedte (mm) 130 mm
Lengte (mm) 975 mm
Hoogte (cm) 18 cm
Kleur Antraciet
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Geschikt voor Hoge of lange takken snoeien of heggen snoeien
Type nr. 10425110

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.