Jack 3-in-1 Glowtex Blauw/geel G465 Portwest

X
Jack 3-in-1 Glowtex Blauw/geel G465 Portwest
€ 113,75 excl. BTW
€ 137,64 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer : Selecteer maat

Beschrijving

  • Dit 3-in-1 bomberjack is voorzien van onze zeer innovatieve triple technologie Glowtex systeem.
  • Het biedt verbeterde zichtbaarheid door de combinatie van fluoricerend doek Hi-VisTex reflecterende striping en Glowtex striping die opgloeit in het donker.
  • De uitneembare Bont voering en kraag in combinatie met de uitritsbare mouwen zorgen ervoor dat dit jack aan te passen is aan de omstandigheden.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voorzien van het Oeko-Tex-label, wat garandeert dat textielproducten niet schadelijk zijn voor de gezondheid, conform de specificaties die door dit label zijn gedefinieerd.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Jack 3-in-1 Glowtex Blauw/geel G465 Portwest
Merk Portwest
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Materiaal Polyester
Kleur Blauw/geel
Eco-label - Oeko-Tex Standard 100 Oeko-Tex Standard 100, 20.HBD.26244, Hohenstein HTTI
Technische gegevens Waterdichte en getapete naden voorkomt binnendringen van water , Glowtex triple technologie voor uitstekende zichtbaarheid , 8 opbergzakken met voldoende opbergruimte , Telefoonzak , Verdekte afneembare capuchon , Geribde manchetten voor warmte en comfort
Model Ref. G465
Recyclebare verpakking Ja - 100%

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.