Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable Karcher

X
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable Karcher
€ 1.345,00 excl. BTW

Inclusief € 0.07 Recupel

€ 1.627,45 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A791523

Beschrijving

  • Schilders en gevelreinigers profiteren enorm van de eigenschappen van onze koudwater hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable. Uitgerust met een geavanceerde axiale pomp met 3 zuigers, levert hij tot 170 bar werkdruk met een maximaal uurlijks waterdebiet van 700 liter. De handige en draagbare machine is geschikt voor stationair en horizontaal gebruik en is gemonteerd op rubberen voetjes, die de overdracht van natuurlijke trillingen op de steiger tijdens bedrijf voorkomen. Een automatische drukontlasting garandeert de lange levensduur van de hogedrukcomponenten, een robuuste behuizing beschermt de motor en het elektrische systeem betrouwbaar tegen spatwater. Het EASY! Force-hogedrukpistool maakt comfortabel werken mogelijk. Het gebruikt de terugslagkracht van de hogedrukstraal om de houdkracht tot nul terug te brengen. Innovatieve EASY! Lock-snelkoppelingen maken bediening mogelijk die vijf keer sneller is dan conventionele schroefverbindingen, zonder afbreuk te doen aan robuustheid of leven

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable Karcher, Max. druk: 255 bar, Motorvermogen: 4.2 kW
Merk Karcher
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Type HD Medium driefasig
Max. druk (bar) 255 bar
Motorvermogen (kW) 4.2 kW
Stroming water (L/u) 700 L/u
Max. watertemperatuur (°C) 60 °C
Lengte slang (m) 5 m
Spanning (V) 400 V
Hoogte (cm) 43 cm
Breedte (mm) 320 mm
Gewicht (kg) 30.4 kg
Type nr. 11519510
Voeding Elektrisch
Lengte (mm) 587 mm
Kabel lengte (m) 5 m
Oorsprong van het product Gemaakt in Duitsland
Recyclebare verpakking Ja - 100%

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.