Filter voor Secure Click™-serie HF-800SD - 3M

X
Filter voor Secure Click™-serie HF-800SD - 3M
Vanaf
€ 15,90 excl. BTW
€ 19,24 incl. BTW
Artikelnummer : Selecteer maskerbescherming

Beschrijving

  • Filter ter bescherming tegen bepaalde organische dampen met een kookpunt hoger dan 65 °C.
  • Snelle en eenvoudige bevestiging van de patroon, u hoeft alleen de bevestigingen uit te lijnen en te drukken tot u een klik hoort.
  • - D8051: nieuwe patronen en tweerichtingsfilters maken het ademen eenvoudiger, bescherming tegen bepaalde organische dampen met een kookpunt hoger dan 65 °C, snelle en eenvoudige bevestiging van het patroon. U hoeft alleen maar de bevestigingen uit te lijnen en te drukken tot u een klik hoort, te gebruiken in combinatie met de herbruikbare 3M™ Secure Click™-maskers van de 800-serie, het schuine ontwerp zorgt voor een optimaal gezichtsveld en een betere compatibiliteit met las- en slijpschermen.
  • - D8055: nieuwe patronen en tweerichtingsfilters maken het ademen eenvoudiger, bescherming tegen bepaalde organische dampen met een kookpunt hoger dan 65 °C, snelle en eenvoudige bevestiging van het patroon. U hoeft alleen maar de bevestigingen uit te lijnen en te drukken tot u een klik hoort, te gebruiken in combinatie met de herbruikbare 3M™ Secure Click™-maskers van de 800-serie, het schuine ontwerp zorgt voor een optimaal gezichtsveld en een betere compatibiliteit met las- en slijpschermen.
Voor gebruik in herbruikbare 3M™ Secure Click™-maskers van de 800-serie.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Filter voor Secure Click™-serie HF-800SD - 3M
Merk 3M

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.