De Manutan Warmloopweken

Tijdens onze warmloopweken stomen we je klaar voor de drukke weken die eraan komen. Met bijvoorbeeld Black Friday, Sinterklaas en Kerst is het voor veel bedrijven een drukke periode. Denk alleen al aan alle pakketjes die verzonden moeten worden of de werkzaamheden die voor einde jaar moeten worden afgerond.

Met de Manutan Warmloopweken ben jij helemaal voorbereid. Dus doe mee met onze warming-up en profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen. Elke dag zetten we een categorie specifieke aanbiedingen voor je in de spotlight.

Let op: aanbiedingen geldig t/m 3 december 2023

hero banner

Uitslag Manutan verlanglijstje

Het grote moment is aangebroken, het aftellen is voorbij.

Bekijk hier de winnaar

Verpakking

Er wordt al voorspeld dat er dit jaar nog meer pakketjes verzonden gaan worden en dat nog meer mensen via het web winkelen. Zorg dat jouw bedrijf in topconditie is en ga voor een vliegende start op weg naar de winst.

Magazijn & Werkplaats

Het magazijn en werkplaats zijn bepalende spelers in een succesvolle organisatie. Zorg daarom altijd dat deze afdelingen alle benodigdheden bij de hand hebben voor de beste resultaten.

Veiligheid & Gezondheid

Blessures voorkomen is al een sport apart, maar met een goede warming-up ben je al een heel eind. En om alle andere ongevallen te voorkomen is het van groot belang dat je over de juiste uitrusting beschikt.

Horeca

Bij de pauze en derde helft zorg je dat het team weer tot rust komt zodat ze de volgende keer weer kunnen presteren. Dat is eigenlijk het zelfde in de horeca. Jij geeft de mensen een plek om tot rust te komen om daarna resultaat te boeken.

MVO

Als je echt top fit wil worden is je omgeving van groot belang. Daarom mag een selectie met maatschappelijk verantwoorde producten niet ontbreken. Zo ben jij voordelig voorbereid zonder dat je buitenspel staat door een te grote ecologische voetafdruk.

Hygiëne

Een lichaam kan pas in topvorm komen bij een optimale hygiëne. Bij een bedrijf is dat eigenlijk niet anders. Op een schone en gezonde werkplek zullen teams excelleren en dit zal de werksfeer en productiviteit alleen maar ten goede komen.

Terrein

Veel sporten vinden veelal buiten plaats. Het is daarom van groot belang je terrein op orde te hebben om tot top prestaties te komen. Met een opgeruimd en groen terrein scoor je punten!

Kantoor

Een goede warming-up draagt bij aan succes, waar je ook bent. Dat is het zelfde bij je werkplek. Wanneer jij altijd de juiste accessoires tot je beschikking hebt, is dat een succesfactor om te komen tot jouw doel.

Gereedschap

Op zoek naar tools die bijdragen aan jouw succes? De eerste stap, is het juiste gereedschap. Met de juiste tools, maak jij van iedere klus een succes.

Huismerk

Een thuis wedstrijd is altijd extra spannend, presteren voor jouw eigen fans. Het is daarom extra belangrijk dat je goed voorbereid begint. Over fans gesproken, wij zijn héél erg fan van ons eigen huismerk. En met ons huismerk ben je echt overal klaar voor.

Nog niet warmgelopen? We hebben nog een groot aantal topaanbiedingen voor je klaar staan!

Ontdek al onze aanbiedingen