Bedrijfsvlag - Hoogte 200 mm

X
Bedrijfsvlag - Hoogte 200 mm
€ 485,00 excl. BTW
€ 586,85 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A009808

Beschrijving

Verbeter het imago van uw organisatie of bedrijf

  • Klaar om te worden gehesen.
  • Montage met doek, hijstouw en korvijnagel.
Hoe bestellen? - Kies de code naargelang het aantal vlaggen en de gewenste afmetingen. - Maak de nodige documentatie in orde (kijk welke bestanden u aan ons moet aanleveren) en neem contact op met MANUTAN. Welk bestandstype moet u aan ons bezorgen? Vectorbestand : - Alle bestanden in formaat .eps of .pdf (vector) - Lettertypes: allemaal gevectoriseerd - Geef de gewenste kleuren aan (Pantone of CMYK) - Stuur een .jpeg-bestand mee ter controle Afbeelding: - Alle bestanden in formaat .tiff of .psd (verplicht gecomprimeerd) - Resolutie: 150 dpi op schaal 1/1 of 300 dpi op schaal 1/4 - Geef de gewenste kleuren aan (Pantone of CMYK) - Stuur een .jpeg-bestand mee ter controle Geprijsd op de unit.
  • 3 jaar

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voorzien van het Oeko-Tex-label, wat garandeert dat textielproducten niet schadelijk zijn voor de gezondheid, conform de specificaties die door dit label zijn gedefinieerd.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Bedrijfsvlag, Lengte: 300 cm, Hoogte: 200 cm, Verpakking: 1 eenheid
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Lengte (cm) 300 cm
Hoogte (cm) 200 cm
Verpakking 1 eenheid
Recyclebaar product Ja - 100%
Eco-label - Oeko-Tex Standard 100 Oeko-Tex Standard 100, 93.0.4777, Hohenstein HTTI
Klantgarantie 3 jaar
Gerecyclede verpakkingen (%) 100 %
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking Ja - 100%

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.