Helaas, deze aanbieding is verlopen!
Ga naar de startpagina om de lopende acties te bekijken.

Veiligheid voorop!

Wist je dat 1 de 5 medewerkers ooit een bedrijfsongeval krijgt? Gelukkig kun je veruit de meeste ongevallen voorkomen door veiliger te werken, bijvoorbeeld door verantwoord te werken op hoogte en beschermende kleding te dragen. Manutan zet veiligheid voorop en helpt je met verstandige productoplossingen en goed advies rondom veiligheid.

Laat je inspireren door ons magazine en de veilig-werken-blogs op deze pagina. Want veilig werken is een keuze. Doe je mee?

Veiligheid voorop

Veilig werken: een bewuste keuze

Veilig werken is belangrijk, en makkelijker dan je denkt! Het is vooral een keuze: neem je risico’s met een korreltje zout? Of neem je ze echt serieus? Is die keuze eenmaal gemaakt, dan is veiligheid vooral een kwestie van goede afspraken maken en de juiste hulpmiddelen gebruiken, altijd en overal.
Daarover gaat de nieuwe editie van ons magazine, in print en hier online. Vol cijfers en inspirerende voorbeelden, ook voor jou. Ook kun je relevante achtergrondinformatie in onze veilig-werken-blogs vinden.

De juiste spullen, snel, goed én zeker!

Manutan heeft het grootste assortiment artikelen voor veilig werken. Alle bekende merken voor kantoor, werkplaats, winkel en magazijn. Inclusief deskundig advies én een scherpe prijs. Van producten voor brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening tot hang- en sluitwerk, je kunt alles voor de veiligheid op kantoor of in het magazijn eenvoudig online bestellen. Als je de veiligheidsproducten vandaag voor 16.00 uur bestelt, kunnen wij deze morgen al leveren!
En: met minstens 3 jaar garantie, op alles.
Ben je niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Wij helpen je graag om veilig, verantwoord en succesvol te werken. Elke dag.

Download nu je veiligheidsposters!