Samen omarmen we het werken van de toekomst!

Binnen de beroepswereld, die nu een enorme verandering doormaakt, is het werken van de toekomst een veelbesproken onderwerp. Om hierop te anticiperen, staat Manutan je met raad en daad terzijde. We geven advies over nieuwe werkmethodes en helpen je met het inrichten van futureproof werkplekken. Laten we samen het werken van de toekomst omarmen!

De nieuwe vormen van werken

Flexibiliteit is een gezamenlijke aangelegenheid voor zowel de werkgever als de werknemer. Het komt ten goede aan de kwaliteit van het werkend bestaan.

Herinrichting van werkruimtes

Met de opkomst van thuiswerken, flexkantoren en samenwerken, voldoen de hedendaagse werkruimtes niet meer aan de eisen van deze tijd. Manutan biedt je een breed scala aan producten en diensten die je kunt gebruiken om de werkplekken op te zetten voor het werken van morgen.

Magazijnmedewerkers, de levensaders van je bedrijf

De implementatie van veiligheidsmaatregelen in magazijn en logistiek zullen drastisch toenemen. Ook het continue verschaffen van persoonlijke beveiligingsmiddelen (PPB) hoort hierbij. Evenals het terugdringen van zwaar tillen doormiddel van automatisering, gereedschappen en machines.

Manutan staat voor het werken van de toekomst tegen de beste prijs

Bereid je voor op het werken van morgen. Bekijk hieronder onze speciaal voor jou geselecteerde actieproducten.

Projecten

Bij Manutan is het ontzorgen van klanten één van de belangrijkste aspecten van de algehele service. Bij het inrichten van de perfecte werkplek komt meer kijken dan alleen het bestellen van losse producten voor op kantoor, thuis of hybride werken. Naast het uitgebreide productaanbod bieden we daarom aanvullende services waarmee we totale ontzorging kunnen garanderen. Dit doen we samen met gespecialiseerde partners. Denk aan alternatieve financieringsmogelijkheden, maar ook installatie en montage bij particuliere adressen.