THUISWERKEN

Een goede werkomgeving is onmisbaar, ook in je thuiskantoor

Je wilt een gezonde en productieve werkplek creëren voor iedereen. Niet alleen op kantoor, maar ook de thuiswerkplek verdient de juiste aandacht. Hoe richt je een thuiswerkplek in die zowel ergonomisch als praktisch is? Bij Manutan denken we graag met je mee, voorzien we je van advies of zorgen we in samenwerking met een partner voor volledige ontzorging.

2 op 5 thuiswerkers heeft last van fysieke klachten (bron: Trouw ) . 44% van de werknemers heeft geen goede thuiswerkplek (bron: CNV ). Als werkgever wil je een gezonde en productieve werkplek creëren voor je werknemers. Niet alleen op kantoor, maar ook de thuiswerkplek verdient de juiste aandacht. Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is?

Manutan biedt ontzorging voor de werkgever, als het gaat om de inrichting van de Thuiswerkplek voor je werknemers. Denk hierbij aan de juiste productselectie voor elk budget, een eenvoudig inkoopproces & de bezorging bij de medewerkers. Of het nu gaat om 5 of 500 medewerkers: Manutan denkt graag mee over de perfecte en ergonomische werkplek.

  FLEX OFFICE FLEX OFFICE +Plus
Breed assortiment voor de thuiswerkplek
Levering gemonteerde producten
Eenvoudig bestel- & inkoop proces
Advies op maat o.b.v. specifieke klantwens
Montage / installatie op locatie thuis
Reparatie & verhuisservice
Administratief beheer (wat staat waar)

Flex Office +Plus

Met Flex Office +Plus heb je helemaal geen omkijken meer naar de thuiswerkplekken. Er zijn tal van thuiswerkplek oplossingen mogelijk waarmee je de perfecte thuiswerkplek creëert, zodat je medewerkers kunnen werken volgens Arbo-richtlijnen in een veilige thuiswerkomgeving. Vaak komt het neer op maatwerk. Met Flex Office +Plus ontzorgen we jou in samenwerking met onze partner Second Office volledig met de afhandeling daarvan, denk hierbij onder andere aan productselectie, inkoop, bezorging, installatie en onderhoud.

ic_livraison_32px

Logistieke ontzorging: aan-huis bezorging (bij medewerker thuis)

ic_sur_mesure_32px

Montage, installatie & reparatie (bij medewerker thuis)

ic_grandcompte_32px

Customized bestelplatform

Verhuisservice (bij uitdienst treden medewerker)

Administratief beheer thuiswerk goederen

Wie is Second Office

Manutan Flex Office +Plus is powered by Second Office, een ervaren service partner van Manutan gespecialiseerd in het leveren van thuiswerkoplossingen op maat die medewerkers gezond en vitaal houdt. In geval van Flex Office +Plus wordt partner Second Office ingeschakeld voor o.a. de reparatie-, verhuisservice en het operationeel beheer van thuiswerk producten. Manutan werkt nauw samen met Second Office om elke werkgever volledig te ontzien bij het voorzien van thuiswerkplekken. Oftewel: totale ontzorging voor zowel werkgevers als werknemers.


Ontdek onze categorieën met thuiswerkproducten

Natuurlijk is het ook mogelijk om producten voor het thuiskantoor aan te schaffen. Maak een keus uit onderstaande categorieën voor een selectie uit ons productaanbod, geschikt voor het thuiskantoor.


Neem contact op

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte thuiswerkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt.

Contactformulier

Neem contact met ons op via: