GRATIS CADEAU & TOT 40% KORTING!

Wij helpen je op weg naar een leven waar je tot nu toe alleen van kon dromen! Ontvang nu bij iedere besteding van € 100,- GRATIS krasbiljet van Win for life.

Omarm samen met ons het werken van de toekomst. We hebben alles voor iedere werkplek. Van magazijn, werkplaats en kantoor tot de thuiswerk- en flexplek.

Zo werkt het voor de staatsloten:
Bestel voor €100,- en vermeld promotiecode 21WINSEP en ontvang voor elke €100 die je besteed een krasbiljet van Win for life t.w.v. €3 (tot maximaal 10 loten per bestelling). Je krijgt deze de volgende werkdag na je bestelling toegestuurd per e-mail. Laat je barcode(s) scannen in 1 van de 7000 verkooppunten van de Nationale Loterij en ontvang je gratis krasbiljet.

Zo werkt het voor de JBL Go 3:
Bestel voor €299,- of meer en vermeld promotiecode JBLBLUE21, JBLBLUERED21 of JBLPINK21 en ontvang jouw JBL Go 3!

Tijdelijk tot 40% korting!
Profiteer ook van onze tijdelijke topaanbiedingen met kortingen tot 40%.

Bekijk alle aanbiedingen

Alle actievoorwaarden op manutan.be/actievoorwaarden.

Toon alle topaanbiedingen

Projecten

Bij Manutan is het ontzorgen van klanten één van de belangrijkste aspecten van de algehele service. Bij het inrichten van de perfecte werkplek komt meer kijken dan alleen het bestellen van losse producten voor op kantoor, thuis of hybride werken. Naast het uitgebreide productaanbod bieden we daarom aanvullende services waarmee we totale ontzorging kunnen garanderen. Dit doen we samen met gespecialiseerde partners. Denk aan alternatieve financieringsmogelijkheden, maar ook installatie en montage bij particuliere adressen.