Manutan huismerk. Een merk speciaal voor jou!

Een merk speciaal voor jou gemaakt!

Het huismerk Manutan staat voor een groot assortiment hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik tegen een eerlijke prijs. Er zijn al meer dan 5.000 producten verkrijgbaar, geselecteerd op basis van jouw aanbevelingen en de expertise van onze productmanagers. Er komen voortdurend nieuwe huismerkartikelen bij.

Bekijk nu snel jouw voordeel en ervaar wat het Manutan Huismerk jou te bieden heeft. Of ontdek wat anderen van onze producten vinden.

Ontdek jouw voordeel
Onmisbare producten. Meer dan 5.000 huismerkartikelen

Onmisbare producten

Meer dan 3.500 huismerkartikelen

Kwaliteit boven alles. Garantie tot 10 jaar

Kwaliteit boven alles

Garantie tot 10 jaar

Scherp geprijsd. A-kwaliteit voor een scherpe prijs

Scherp geprijsd

A-kwaliteit voor een scherpe prijs

Onmisbare producten

Al meer dan 5.000 producten vind je in ons huismerk. Speciaal geselecteerd op basis van jouw aanbevelingen en de expertise van onze productmanagers. Hieronder vind je een overzicht van de categorieën en meest populaire producten. Ervaar ook jouw voordeel en ontdek de geweldige kwaliteit van het Manutan Huismerk!

illu-ref

Blader door ons assortiment

De Manutan-producten – jouw voordeel voor de bekende A-merken – zijn zowel hoogwaardig als scherp geprijsd. Door de lange garantieperiode is de afschrijving per jaar ook nog eens laag. Daarom: bespaar geld met de Manutan huismerkartikelen. Blader door ons assortiment en ontdek ook jouw voordeel

Kwaliteit boven alles

Het Manutan Huismerk staat voor een groot assortiment hoogwaardige producten. Maar dat hoef je niet zomaar van ons aan te nemen, ontdek ook wat andere klanten van onze producten vinden.