Made in Europe

Wij allen creëren de wereld van morgen. Daarom onderneemt Manutan actie door producten uit Europa aan te bieden om de impact op het milieu te beperken. Door het kopen van producten die in Europa zijn geproduceerd, verminder je de uitstoot die gemaakt moet worden bij het transport en ben je gegarandeerd dat het voldoet aan de Europese richtlijnen.

Made in Europe producten

Wil je je aankoop optimaliseren? Ontdek hier hoe je dit efficiënter kunt doen. Geef je bedrijfsstrategieën een nieuwe boost en stap over op digitale aankoopprocessen voor een optimaal aankoopbeleid. Hiermee verhoog je niet alleen de efficiëntie maar zet je ook een stap binnen jouw MVO strategie.

Manutan huismerk, Made in Europe

Manutan zorgt voor de ontwikkeling van in Europa vervaardigde producten en biedt milieuvriendelijke oplossingen. Ook binnen ons eigen Manutan huismerk hebben wij een ruim aanbod duurzame en in Europa geproduceerde producten.

Misao, Made in Europe

Onze MISAO bureaulijn is een speciaal voor Manutan geproduceerd. De MISAO producten zijn helemaal Made in Europe. De range is verkrijgbaar met een wit, eiken of grijs bureaublad. Het onderstel is in de kleur wit, zilver of zwart. Zo kan jij jouw kantoor persoonlijk maar verantwoord inrichten.

Aanbiedingen, Made in Europe

Nog voordeliger bestellen ? Profiteer dan van onze Europese producten in de aanbieding. Zo heb je onze selectie Europese producten tegen de beste prijs dankzij deze promoties! Dat is een win-win, die kans laat je toch niet aan je voorbij gaan !