Accu-grastrimmer LT 380/36 Bp Karcher

Artikelnummer   A791510
X
Accu-grastrimmer LT 380/36 Bp Karcher
€ 389,00 excl. BTW

Inclusief € 0.04 Recupel

€ 470,69 incl. BTW
Per stuk

Beschrijving

  • De LT 380/36 Bp accu-grastrimmer is vooral geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder parkbanken of rond verkeersborden, wegafbakeningen of stoepranden.
  • Maar ook op hellingen en grotere oppervlakken is de lichte krachtpatser een overtuigend alternatief voor benzinestrimmers en kan hij in tegenstelling tot deze trimmers zonder problemen ook op geluidsgevoelige plaatsen worden gebruikt.
  • De LT 380/36 Bp heeft een grote snijbreedte, produceert geen emissies of trillingen en overtuigt bovendien door zijn ergonomische, verstelbare handgreep en optimale gewichtsverdeling.
  • Zo kunt u langdurig werken zonder vermoeid te raken.
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, maar ook goed voor vlakke gebieden: Onze krachtige LT 380/36 Bp accu-grastrimmer is uiterst flexibel en comfortabel in het gebruik.

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Accu-grastrimmer LT 380/36 Bp Karcher, Max. snij Ø: 38 mm, Spanning: 36 V, Aantal snelheden: 1
Merk Karcher
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Spanning (V) 36 V
Aantal snelheden 1
Gewicht (kg) 3.5 kg
Max. snij Ø (mm) 38 mm
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Type Batterij aangedreven

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.